Ga naar de hoofdinhoud

Axor Showerpipe Front (1)

Doucheset met een compromisloos zicht op het design. Toch is het mogelijk om de Showerpipe Front-serie te definiëren, die varianten van douchesets biedt in nieuwe industriële lijnen geïnspireerd op retrostijl. Indrukwekkende details - bedieningshendels of de vorm van de douches zullen onmiddellijk uw aandacht trekken. Onder het nieuwe ontwerp liggen echter een aantal moderne technologieën die zorgen voor uw veiligheid en tegelijkertijd een comfortabele bediening. De thermostatische mengkraan is voorzien van een temperatuurbegrenzer en een veiligheidszekering om brandwonden te voorkomen. U zult ook de in hoogte verstelbare handdouchehouder waarderen of de mogelijkheid om de hoek van de hoofddouche aan te passen.

Prijs

€ 1.317,00
Bekijk: 1 product
Gratis bezorgd
Axor Showerpipe Front - Showerpipe 279 mm 2jet, thermostatische douchekraan, chroom 26020000

Axor Showerpipe Front - Showerpipe 279 mm 2jet, thermostatische douchekraan, chroom 26020000

Hoofddouche met thermostaatkraan  Raindance Select S 240 hoofddouche...

€ 1.317,49 incl. BTW
Leverbaar vanaf ca.  26 dagen
We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Naar beneden