STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl
Geachte klanten, Vanwege huidige quarantainemaatregelen kan het voorkomen dat pakketjes vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
Trustpilot Logo
4.5 ster: Uitstekend

Uitstekend

Zeer scherpe prijzen en duidelijke…

Zeer scherpe prijzen en duidelijke mails en informatie omtrent levering. Leveringstijd vlgns afspraak.

William 10 dagen geleden
5 stars
Geweldig bedrijf met concurerende…

Geweldig bedrijf met concurerende prijzen en goede condities

Ernstt 15 dagen geleden
5 stars
Levering prima in orde

Levering prima in orde. Product voldoet ook. Maar een handleiding in het Nederlands zou ik wel handig vinden.

Rix 17 dagen geleden
5 stars

De competitiereglement is te vinden op

Neem deel aan deze competitie en win een gehele aankoopbedrag terug!

Schrijf ons een possitieve review op trustpilot.nl en ontvangt de volledige terugbetaling voor je aankoop op Sanitino.com. Wat denk je ervan? Koop badkamer of keukenapparatuur bij ons, beoordeel ons op trustpilot.nl en stuur ons een e-mail ter bevestiging van uw beoordeling en screenshot. Uit beoordelingen selecteren we 1 winnaar, waaraan we het volledige aankoopbedrag terugbetalen. Voordat je meedoet, bekijk eerst de volledige regels.

Competitiereglement:

De competitie loopt van 6 maart 2019 tot 18 april 2019 t/m 23:59.

De winst in de competitie is de terugbetaling van het gehele aankoopbedrag gedaan door de geselecteerde winnaar tijdens de competitieperiode. In de competitie is alleen maar een winnaar.

Competitie voorwaarden:

 1. Koop tijdens de competitie bij de e-shop van Sanitino.nl
 2. Schrijf ons een positieve beoordeling op www.trustpilot.com/review/www.sanitino.nl
 3. E-mail met de bevestiging over de beoordeling en zijn screenshot stuur ons op competitie@sanitino.nl
 4. Nadat de competitie is afgelopen, kiezen wij de beste positieve beoordeling. Haar auteur ontvangt de gehele aankoopbedrag terug die hij heeft gedaan.
 5. Na de aankondiging nemen we contact met de winnaar op via e-mail van waaruit de bevestiging en het screenshot naar ons zijn verzonden. We afspreken hoe de prijs wordt uitbetaalt. Als de winnaar niet binnen 7 werkdagen na het verzenden van de winnende informatie reageert, wordt de winst verbeurd
 6. Een deelnemer mag alleen een fysieke persoon zijn die ouder is dan 18 jaar. De voorwaarde voor deelname aan de competitie is een permanent woon- en bezorgadres in Nederland. Een persoon (of andere naasten) die in dienstverband of een soortgelijke relatie met de exploitant is, kan niet deelnemen aan de competitie.
 7. De deelname aan de competitie is vrijwillig en door deel te nemen bent u het eens met de regels.
 8. Sanitino.nl behoudt zich het recht om de regels van de competitie te wijzigen/te aanvullen/ te verkorten/te uitbreiden/te annuleren.
 9. Het winnen van de wedstrijd is geen juridische claim. Het recht om te winnen kan niet worden overgedragen aan een andere persoon. Het is niet mogelijk om financiële voordelen/andere goederen te vereisen in plaats van de prijs.Handhaving van de prijs via een gerechtelijke procedure is niet mogelijk. De winst kan niet worden geruild.
 10. De organisator van deze wedstrijd is Sanitino.nl. Facebook of een ander bedrijf nemen geen deel aan deze competitie.
 11. De deelnemers gaan akkoord dat door zijn gestuurde screenshots kan de organisator van de competitie kosteloos gebruiken, met inbegrip van hun namen en foto's, gemaakte audio- of video-opnamen, voor reclame en promotionele doeleinden, voor een periode van 5 jaar vanaf het einde van de competitie.