Ga naar de hoofdinhoud

Grohe CoolTouch®

Grohe CoolTouch®-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van het buitenoppervlak van de kraan nooit hoger is dan de stromende watertemperatuur. Het koelkanaal, onderdeel van de thermostaatmengkranen, zorgt voor een barrière tussen de warmwaterstroom en het verchroomde opperlak, die nooit te heet is.

Deze veiligheidsmaatregel is in de eerste plaats gemaakt voor kinderen die niet altijd kunnen beoordelen of het oppervlak dat ze aanraken brandt. Het oppervlak van kranen met Grohe CoolTouch-technologie is daardoor behoorlijk aangenaam koel.

Voor deze technologie hebben Grohe thermostaatmengkranen de hoogste scores gekregen in verschillende onafhankelijke tests.

 

Grohe CoolTouch®  = 100% Veiligheid voorop

warmtebeeld zonder GROHE CoolTouch®

 

warmtebeeld met GROHE CoolTouch®

Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door koud water.

 

 

Veiligheid, comfort en waterbesparing zijn de belangrijkste voordelen van een Grohe thermostaatkraan. Dit geldt voor alle bad- en douchethermostaatkranen van Grohe. Het veilige kraanhuis met een geïsoleerd waterkanaal zorgt er voor dat de CoolTouch thermostaatkraan aan de buitenzijde niet warmer worden dan de temperatuur van het mengwater.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Naar beneden