Ga naar de hoofdinhoud

Grohe DreamSpray®

Al onze douches beschikken over de Grohe DreamSpray® technologie.

Regenereer met de innovatieve Grohe DreamSpray®-technologie. Met behulp van verschillende douchestralen kunt u genieten van het pure doucheplezier. Het hart van elke Grohe-douche is DreamSpray®-technologie.

In elke douchekop vindt u een ingenieuze aandrijving die het water perfect naar de afzonderlijke sproeikoppen verdeelt. Het resultaat is een uitgebalanceerde waterstroom en een aangename douche-ervaring. Of u nu een type douchestraal kiest die past bij u huidige stemming - bijvoorbeeld een klassieke massagestraal met Grohe Bokoma Spray-technologie of een beluchte straal die doet denken aan de frisse Grohe Rain O2 in de zomer -u kunt er altijd zeker van zijn dat u van douchen zult genieten.

Daarnaast kunt u eenvoudig wisselen tussen de individuele streams met de One-Click.

GROHE DREAMSPRAY® DOUCHE-INNOVATIES

Grohe One-Click Showering

De gewenste douchestraal met één druk op de knop.

 

Grohe Rain O2 Spray

Eenvoudig kiezen tussen de straalsoorten GROHE Rain - de klassieke -of de met lucht geïnjecteerde GROHE Rain O2 straal.

SpeedClean

Een veeg met je vinger is alles wat nodig is om kalkaanslag te verwijderen.

 

Grohe Bokoma Spray®

Geniet van het gevoel van een massage met de innovatieve Grohe Bokoma Spray®.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Naar beneden