Ga naar de hoofdinhoud

Grohe TurboStat®

Dankzij de uiterste precisie en reactiesnelheid van de Grohe TurboStat® technologie bespaar je ook op water en energie.

Grohe TurboStat® is een revolutionaire technologie waarmee u binnen een seconde (nauwkeuriger in 0,3 seconden) de gewenste watertemperatuur bereikt en deze tijdens de douche vasthoudt.

De verhoogde gevoeligheid van het thermoelement maakt het mogelijk om twee keer zo snel te reageren op veranderingen in de waterdruk.

Alle thermostaatmengkranen van Grohe die zijn uitgerust met een thermoelement met Grohe Turbostat-technologie hebben de hoogste beoordeling behaald in verschillende onafhankelijke tests. Ze zijn daarom gemaakt voor uw comfort en maximale veiligheid.

Verspil geen water of tijd bij het regelen van de ideale temperatuur.

 

Grohe TurboStat®

Reageert snel op abrupte veranderingen in temperatuur en waterdruk wat resulteert in een comfortabele douche.

 

Grohe TurboStat® thermokoppel

Het Grohe TurboStat® thermo-element in het hart van Grohe thermostaatkranen.

Grohe is de winnaar van vele tests

Test winner in the major independent test of 17 competing European products.

 

0,3 sec - Grohe TurboStat®

Uitzonderlijk snelle reactie op schommelingen van de waterdruk.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden