Ga naar de hoofdinhoud

Grohe Whisper®

Kies voor Grohe Whisper® technologie en hoor alleen het geluid van stromend water.

GroheWhisper® is een innovatieve technologie voor stil spoeling vergelijkbaar met gefluister. Het maakt deel uit van de inbouwreservoirs van Grohe.

Het is gebaseerd op dempingssteunen voor buizen, waarmee geen geluid wordt overgebracht tijdens het lozen van water uit het spoelsysteem in de gebouwstructuur. Hierdoor kunt u het toilet overal in huis plaatsen zonder andere familieleden of buren te storen.

 

Voordelen van Grohe Whisper-technologie:

  • Meest geluidsarme producten (in hun categorie) in de industrie dankzij technische optimalisaties
  • Alle Grohe kranen zijn getest op de Duitse Industrie norm (DIN 4109 en 52218) en kwalificeren zich voor de laagste geluidsgroep

 

Grohe Whisper® technologie: alleen het geluid van stromend water, voor meer comfort met Rapid SL installatiesystemen.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

Naar beneden