Ga naar de hoofdinhoud

Hansgrohe AirPower

Omhult uw lichaam in de douche in de grote, zachte druppels. U zult uit de eerste hand het verschil voelen.

    

AirPower is een unieke technologie die van het gewone douchen een luxe ervaring maakt. Het principe is simpel: er wordt de lucht ingezogen over een groot oppervlak van de straalplaat van de douche, die zich met het water vermengt. Eén liter water wordt verrijkt door ongeveer drie liter lucht.

Het resultaat is grote, zachte, volle druppels die aan een frisse zomerregen denken doen. En omdat de lucht, in tegenstelling tot water, gratis is, brengt u ook uw waterverbruik omlaag.

Deze technologie vindt u bij hoofddouches en handdouches, douchesets en wastafelkranen – bijvoorbeeld bij de series Talis E, Croma Select S, Raindance Select E, Talis Select S, Raindance en  Metropol.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

Naar beneden