SANITINO s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl
Trustpilot Logo
4.5 ster: Uitstekend

Uitstekend

Vanuit Tsjechië binnen een week thuis

Vanuit Tsjechië binnen een week thuis. Zeer goed geprijsd. Prachtige kraan.

PF Tabois 7 uur geleden
5 stars
Had to return some items from the order…

Had to return some items from the order and the process was very easy

BDaniel 1 een dag geleden
5 stars
website is easy to navigate

website is easy to navigate. well packed. Had an issue with missing info on address and they solved with the carrier

BDaniel 1 een dag geleden
5 stars
 
Hansgrohe Metris New - Inbouw wastafelkraan, chroom 31086000 https://www.sanitino.nl/image/cache/image/catalog/products/21/e2/21e22db244186d621139f25e0f57adb0ab1fe6aa0235ece0c81c1de9-decd100110db401b719d27b96af9d7a9-481x315.jpeg 31086000 Hansgrohe Metris – een badkamer met een grotere manoeuvreerruimte Geniet... Hansgrohe 4011097661025
Pre-order

Hansgrohe Metris New - Inbouw wastafelkraan, chroom 31086000

Gratis bezorging
2 meer
Hansgrohe Metris – een badkamer met een grotere manoeuvreerruimte Geniet...
€ 206,31 incl. BTW (€ 170,50 excl. BTW)
€ 403,29 € 196,98 bespaart (49%)
Verzonden meestal binnen 20 dagen
Levertijden en bezorgkosten
Vervoerder GLS GRATIS
Verzonden meestal binnen 20 dagen
Vervoerder UPS € 7,90
Verzonden meestal binnen 20 dagen
Vervoerder UPS - Access Point € 7,90
Verzonden meestal binnen 20 dagen

Bij bestelwaarde boven € 100,00 zijn de bezorgkosten bij GLS gratis. Bij UPS worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

Betaalwijze:
MasterCard
Visa
Rembours
Bankoverschrijving
Artikelnummer: 31086000
Producent / Serie: Hansgrohe / Metris New   Geautoriseerde verkoper
Garantie: 2 jaar

Ruim aanbod

Op dit moment hebben wij in ons assortiment
5 625 artikelen en 38 660 producten van de toonaangevende merken.

Alleen A-merken

Bij ons vindt u alleen topmerken met een lange traditie.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie en voordelige sets.

Klantgericht

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Omschrijving

Hansgrohe Metris – een badkamer met een grotere manoeuvreerruimte

Geniet van meer ruimte bij de wastafel – met een kraan voor wandmontage uit de Hansgrohe Metris lijn. De kraantechnologie blijft verborgen onder het stucwerk. De badkamer verkrijgt zo een exclusief designaspect en u krijgt meer ruimte in de omgeving van de wastafel. De lengte van de uitloop van deze versie is 225 mm. U kunt ook voor de variant met een 165 mm lange uitloop kiezen.

Het design van de Hansgrohe Metris lijn wordt gekenmerkt door een helder gedefinieerde elegante stijl die perfect in een moderne badkamer past. Bij het gebruik van de platte hendel kunt u elke dag genieten van de uitzonderlijke kwaliteit van uw Hansgrohe kraan. Ook het gebruik van de keramische cartridge van topkwaliteit die soepel en precies de doorstroming en de temperatuur van het water regelt is een genoegen.

Bij de installatie zult u ook de basisgarnituur voor 1-greeps wastafelkranen nodig hebben (inbouw/wandmontage), art.nr. 13622180, als die nog niet in de wand is geïnstalleerd.

Met de Hansgrohe AirPower functie – voor een volle waterstraal die minder spat

De Hansgrohe AirPower technologie verrijkt het water met een grote hoeveelheid lucht. Daardoor is de straal voller, fluweelzacht en spat minder. Deze  technologie biedt u meer plezier bij een lager waterverbruik.

Hansgrohe Ecosmart – intelligent gebruik van water en energie

Bespaar op slimme wijze water en energie – spaar het milieu en uw portemonnee met de Hansgrohe EcoSmart functie. Ongeacht de waterdruk bedraagt de maximale doorstroming 5 l/min.

Hansgrohe QuickClean – eenvoudige verwijdering van kalkaanslag

Met de praktische Hansgrohe QuickClean functie kunt u vuil en kalkaanslag direct van het flexibele siliconenelement van de uitloop verwijderen. Zo zal de kraan langer naar behoren functioneren en blijft de waterstraal vele jaren lang net zo perfect als bij een nieuw product.

Waarom Hansgrohe?

Het bedrijf Hansgrohe, gevestigd in Schiltach in het Zwarte Woud, heeft in zijn 110-jarige historie in de sanitairtechniek naam gemaakt als vernieuwer op technologisch gebied en op het vlak van design en duurzaamheid. Het brengt originele producten op het gebied van kranen, douches en douchesystemen op de markt die badkamers en keukens comfortabeler en attractiever maken. Elke dag opnieuw waterplezier.

Geniet van meer ruimte bij de wastafel en van het gevoel van fijne pareltjes die over uw huid glijden met de Hansgrohe Metris 1-greeps inbouwkraan met een uitloop van 225 mm voor wandmontage!

Technische gegevens

  • de handgreep kan zowel rechts als links worden geplaatst
  • voorsprong uitloop 225 mm
  • normale straal
  • doorstroming: 5 l/min
  • plaatsing van het mengsysteem kan naar keuze links of rechts van de uitloop gerealiseerd worden
  • keramische cartridge
  • instelbare temperatuurbegrenzer
  • niet afsluitbaar waste met zeefje
  • geschikt voor doorstroomverwarmer

Technologie

EcoSmart

EcoSmart betekent dankzij het water verrijkte met lucht, een aangename douche-ervaring. U kunt het verschil voelen. Hansgrohe kranen en douches die met de EcoSmart technologie zijn uitgerust, verbruiken tot maar liefst 60 procent minder water dan traditionele producten – met behoud van comfort dankzij een uitgekiende doorstroombegrenzing, speciale jets en het toevoegen van lucht. Minder warmwaterverbruik zorgt ook voor een lagere energiegebruik. En dat betekent: minder CO2-uitstoot en lagere kosten.

AirPower

De AirPower douchetechnologie verbetert uw aangename douche-ervaring. Omdat lucht in overvloed aanwezig is en kostbaar water niet, hebben de Hansgrohe-constructeurs iets baanbrekends uitgevonden: AirPower. Het principe is eenvoudig: via de straalschijf van uw AirPower douchekop wordt een grote hoeveelheid lucht aangezogen. In één liter water wordt ongeveer drie liter lucht bijgemengd. Op deze manier gebruikt u uw kostbaar water efficiënt. Deze luchtinfusie maakt het instromende water volumineuzer, lichter en zachter. Het resultaat ondervindt u direct aan den lijve: de parelende AirPower doucheregen omhult uw lichaam en creërt een heerlijk gevoel van welbehagen. Naast verhoogd doucheplezier, daalt ook uw waterverbruik.Op deze manier gebruikt u uw kostbaar water efficiënt.

QuickClean

Dankzij de praktische QuickClean kan de kalkaanslag eenvoudig en snel worden verwijderd. Perlator en douchesproeiers zijn uitgerust met flexibele siliconennooppen waar de kalkaanslag kan gemakkelijk worden verwijderd met uw vingers. Zo behandelde producten blijven langer, ze hebben langere levensduur en vooral een gelijkmatige stroming van water.