STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Hoe kiest...

Hoe kiest u een mengkraan
Hoe kiest u een mengkraan
11.03.2019 Sanitino.nl Hoe kiest...
Bent u op zoek naar een nieuwe kraan? Ziet u de bomen door het bos niet meer? We hebben een aantal tips voor u op een rij gezet die kunnen u helpen bij het maken van de keuze voor een nieuwe kraan. We laten u zien welke soorten kranen er zijn en we zullen u aanbevelen waar u naar moet opletten bij het kiesproces.
Hoe de juiste spoelbak kiezen?
Hoe de juiste spoelbak kiezen?
24.10.2018 Sanitino.nl Hoe kiest...
Roestvrij staal spoelbak, spoelbak van graniet, spoelbak van tectoniet, spoelbak met of zonder afdruipdeel en ga maar door... Welke is echter de beste? Er zijn heel wat keuzemogelijkheden dus het leek ons een goed idee om een paar tips in rij te zetten.
Hoe een wastafel kiezen?
Hoe een wastafel kiezen?
17.06.2018 Sanitino.nl Hoe kiest...
We brengen de meeste tijd door in de badkamer achter de wastafel. Kies daarom niet alleen voor design maar vooral voor functionaliteit en comfort. Er zijn een aantal dingen waar je van tevoren al over na kunt denken. Kies je bijvoorbeeld voor opbouw of inbouw wastafel? En welk materiaal spreekt jouw het meeste aan? Lees mee en laat je inspireren!
Hoe een keukenkraan kiezen?
Hoe een keukenkraan kiezen?
02.06.2018 Sanitino.nl Hoe kiest...
Keukenkraan is een essentieel onderdeel van de keuken en kan door een vaatwasser nooit volledig vervangen worden. Voordat u de meest geschikte keukenkraan begint te zoeken, loont het de moeite om over verschillende aspecten na te denken.