Ga naar de hoofdinhoud

Aankoopadvies

 • Hoe kies je de perfecte badkraan?

  Hoe kies je de perfecte badkraan?

  Ga je een nieuwe badkraan kiezen? Weet je door de verschillende mogelijkheden niet goed waar je moet beginnen? Volgende aspecten dienen overweegt te worden - van de montagewijze, de bediening en de kleur tot het algehele design. Je wilt natuurlijk dat de kraan gewoon de juiste match is. Wij helpen je hier graag bij! Lees dus snel verder.

  LEES MEER
 • Zo kies je de perfecte wastafelkraan

  Zo kies je de perfecte wastafelkraan

  Wastafelmengkraan mag in geen enkele badkamer ontbreken, hij wordt namelijk iedere dag gebruikt. In de zoektocht naar een nieuwe wastafelkraan kom je echter voor een aantal overwegingen te staan. Weet je door de verschillende mogelijkheden niet hoe verder? Lees dan onze adviespagina hieronder. Wij helpen je hier graag bij!

  LEES MEER
 • Hoe kiest u badkameraccessoires?

  Hoe kiest u badkameraccessoires?

  Badkameraccessoires zijn praktisch en zorgen voor een gezellige sfeer en comfort in de badkamer. Kortom, in de badkamer zijn ze de kers op de taart. Daarom is de keuze ervan zo belangrijk. Maak een uitgebreide lijst, denk goed na over de stijl en de materialen die u mooi vindt, en houd ook de praktische kant van de zaak in het oog.

  LEES MEER
 • Hoe kies je de perfecte mengkraan?

  Hoe kies je de perfecte mengkraan?

  Je hebt nieuwe kranen nodig, maar door de bomen zie je het bos niet meer? Er zijn heel wat keuzemogelijkheden dus het leek ons een goed idee om hier eens een artikel aan te wijden. In dit artikel zoomen we in op de mogelijkheden en alle belangrijke aandachtspunten. Laat je verrassen door de mogelijkheden en lees verder

  LEES MEER
 • Hoe kies je de perfecte spoelbak?

  Hoe kies je de perfecte spoelbak?

  Is je keuken aan een facelift toe en je bent op zoek naar een nieuwe gootsteen? Voordat je aan de slag gaat, wil je natuurlijk weten waar je op moet letten. Op het vlak van design, materiaal en kleur zijn de mogelijkheden vandaag eindeloos en dat kan de keuze lastig maken. Wij zijn hier om je keuzestress te verminderen. Lees snel verder

  LEES MEER
 • Hoe kies je de perfecte keukenkraan?

  Hoe kies je de perfecte keukenkraan?

  De keuken is het hart van ons huis. Ben je het eens? Keukenkraan, alsook een spoelbak natuurlijk, zijn cruciale onderdelen van de keuken en kunnen door een vaatwasser nooit volledig vervangen worden. Ben je op zoek naar een keukenkraan en door de bomen zie je het bos niet meer? We maken je hieronder wegwijs in het ruime aanbod zodat je snel en makkelijk de perfecte keukenkraan kunt vinden

  LEES MEER
 • Hoe kies je de perfecte wastafel?

  Hoe kies je de perfecte wastafel?

  Wil je je badkamer opfrissen en ben je daarvoor op zoek naar een nieuwe wastafel? In de zoektocht naar de juiste wastafel kom je voor een aantal overwegingen te staan. Benieuwd waarmee je rekening moet houden en wat het aanbod eigenlijk is? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

  LEES MEER
 • Nieuwe bad kiezen. Waar moet je opletten?

  Nieuwe bad kiezen. Waar moet je opletten?

  Het bad is niet alleen een plaats van dagelijkse hygiëne, maar ook van rust en ontspanning. In deze blog zullen wij je advies geven hoe de juiste badkuip kiezen voor zowel kleine als grote badkamers. Er zijn verschillende overwegingen die je dient te maken voordat je kiest voor jouw nieuw bad. Lees snel verder en bereid je goed voor op de keuze.
   

  LEES MEER
Naar beneden