Hoe kiest

 • Hoe kiest u badkameraccessoires?

  Hoe kiest u badkameraccessoires?

  Badkameraccessoires zijn praktisch en zorgen voor een gezellige sfeer en comfort in de badkamer. Kortom, in de badkamer zijn ze de kers op de taart. Daarom is de keuze ervan zo belangrijk. Maak een uitgebreide lijst, denk goed na over de stijl en de...

  LEES MEER
 • Hoe de juiste spoelbak kiezen?

  Hoe de juiste spoelbak kiezen?

  Roestvrij staal spoelbak, spoelbak van graniet, spoelbak van tectoniet, spoelbak met of zonder afdruipdeel en ga maar door... Welke is echter de beste? Er zijn heel wat keuzemogelijkheden dus het leek ons een goed idee om een paar tips in rij te zetten.

  LEES MEER
 • Hoe kiest u een mengkraan

  Hoe kiest u een mengkraan

  Bent u op zoek naar een nieuwe kraan? Ziet u de bomen door het bos niet meer? We hebben een aantal tips voor u op een rij gezet die kunnen u helpen bij het maken van de keuze voor een nieuwe kraan. We laten u zien welke soorten kranen er zijn en we zullen u aanbevelen waar u naar moet opletten bij het kiesproces.

  LEES MEER
 • Hoe een wastafel kiezen?

  Hoe een wastafel kiezen?

  We brengen de meeste tijd door in de badkamer achter de wastafel. Kies daarom niet alleen voor design maar vooral voor functionaliteit en comfort. Er zijn een aantal dingen waar je van tevoren al over na kunt denken. Kies je bijvoorbeeld voor opbouw of inbouw wastafel? En welk materiaal spreekt jouw het meeste aan? Lees mee en laat je inspireren!

  LEES MEER
 • Hoe een keukenkraan kiezen?

  Hoe een keukenkraan kiezen?

  Keukenkraan is een essentieel onderdeel van de keuken en kan door een vaatwasser nooit volledig vervangen worden. Voordat u de meest geschikte keukenkraan begint te zoeken, loont het de moeite om over verschillende aspecten na te denken.

  LEES MEER
omhoog