Ga naar de hoofdinhoud

Aankoopadvies

 • Verschillende soorten verwarming – hoe deze werken en welke accessoires je ervoor moet kopen

  Verschillende soorten verwarming – hoe deze werken en welke accessoires je ervoor moet kopen

  Moderne verwarming, welke meestal gebruikt wordt in de badkamer, combineert de functie van een radiator en een praktische droger voor handdoeken of kleding. Tegenwoordig worden ze in veel verschillende varianten verkocht. Ze variëren in grootte, vermogen en ook in design. De basistypes zijn echter elektrische verwarming, centrale verwarming of gecombineerde verwarming

  LEES MEER
 • Welke douchekop kopen?

  Welke douchekop kopen?

  Douchen is tegenwoordig een van de manieren om te ontspannen. Juiste douchekop kiezen is dus van groot belang. Benieuwd naar de mogelijkheden en op welke factoren je best op moet letten? Hieronder geven wij advies!

  LEES MEER
 • De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  Een toilet mag in geen enkel huis ontbreken. Het juiste toilet kiezen is daarom van groot belang. Een goed gekozen toilet bespaart water, is onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Waar moet je dus nu precies op letten bij de aankoop van een wc? Wij geven je graag advies

  LEES MEER
 • Kies het beste bidetdouche volgens je behoeften

  Kies het beste bidetdouche volgens je behoeften

  Er zijn verschillende mogelijkheden om thuis van een bidet te kunnen genieten. Naast standaard bidets en douche wc´s, die op een toiletpot worden gemonteerd, is er ook een bijzonder praktische en betaalbare oplossing – een bidet douche. Het is onder andere een ruimtebesparende oplossing die de voordelen van een bidet biedt. Wil je weten wat je van een bidetdouche kunt verwachten? Lees dan onderaan deze pagina verder en bekijk de mogelijkheden!

  LEES MEER
 • Zo kies je de beste bidetkraan

  Zo kies je de beste bidetkraan

  Zelfs in het aanbod aan bidetkranen, een product dat vroeger relatief zeldzaam was, is er nu een ruime keuze. In ons SANITINO assortiment tref je aan meer dan 200 bidetkranen van verschillende merken, vrijstaand of inbouw, met of zonder afvoer en van allerlei soorten bediening. En omdat de keuze hierdoor lastig kan zijn, geven wij je nu graag advies hoe de beste bidetkraan uitkiezen!  

  LEES MEER
naar boven