STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Ideal Standard Archimodule

Archimodule is het werk van de gerenomeerde Artefacten ontwerpstudio en biedt een alternatief voor traditionele badkamerwaterkranen.
De serie biedt eindeloze mogelijkheden van unieke inbouw waterkranen-variaties die zeker en vast aan al uw eisen zullen voldoen. Eenvoudige montage van inbouw onderdelen evenals van de wandonderdelen van de Archimodule lijn zorgen voor de perfecte uitstraling van uw badkamer. De regelkleppen kunnen nu worden geplaatstinderdaad overal en dit zonder beperking van hun eigenschappen en prestaties.
De technische componenten van de Archimodule serie zijnnetjes afgewerkt in de muur, daarom komt de gebruiker alleen in contact met bedieningselementen die op welke plaats kunnen worden geïnstalleerd en welke aan ergonomische en esthetische parameters voldoen.
De Archimodule serdie zal voldoen aan uw behoeften met de nadruk op visuele kwaliteit, veiligheid en gebruikerscomfort .

Producten uit de Lineare serie Archimodule

Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 141 artikelen en 35 173 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 2-3 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.