Ga naar de hoofdinhoud

Ideal Standard CeraMix Blue (1)

Klassiek ontwerp en innovatieve technologieën − dit zijn de waarden van CeraMix collectie door het decennium heen.
Met de nieuwe CeraMix Blue collectie introduceert Ideal Standard ook nieuwe regels voor gezondheid, ecologie en economie. Dankzij een aparte waterwegen een speciale flexibele slang is nu de vergieting van nikkel- en looddeeltjes uit het lichaam van de waterkraan in het stromende water volledig geëlimineerd. Daarnaast kunt u dankzij de innovatieve technologie ook water en energie besparen. De CeraMix Blue collectie van mengkranen beschermt uw gezondheid, het milieu en vermindert uw kosten.

Prijs

€ 289,00
Bekijk: 1 product
Gratis bezorgd
Ideal Standard CeraMix Blue - Keukenkraan, chroom B9494AA

Ideal Standard CeraMix Blue - Keukenkraan, chroom B9494AA

Eengreeps lagedruk keukenkraan  materiaal: messing...

€ 289,25 incl. BTW
Leverbaar vanaf ca.  19 dagen
Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Naar beneden