Ga naar de hoofdinhoud

Ideal Standard Melange (2)

Evenwichtige lijnen en afgeronde vormen van de Melange kranen collectie brengen naar uw badkameroriginele individualiteit en matigheid. De Melange kranen voegen aan elke badkamer eenonmiskenbare stijl toe. Met vier verschillende wastafelkraan vormen kunt u gemakkelijk een model kiezen dat zal het meest geschikt voor uw type wastafel zijn. De watertemperatuurbegrenzer en de ECO functie is mogelijk om watervolume en -temperatuur te regelen, zodat u maximale besparingen en veiligheid krijgt. Thermostaatkranen zijn uitgerust met een bedieningsknop die een constante temperatuur houdt. Daarnaast zal u het innovatieve CoolBody kraanlichaam systeem en de veiligheidsknop met een temperatuurbegrenzer op 40 °C beschermem tegen verbranden met heet water.

Prijs

Bekijk: 2 producten
Gratis bezorgd
Ideal Standard Melange - Wastafelkraan met waste, chroom A4260AA

Ideal Standard Melange - Wastafelkraan met waste, chroom A4260AA

Wastafelkraan doorstroming 13 l/min bij 3 bar voorsprong uitloop:...

€ 199,97 incl. BTW
Leverbaar vanaf ca.  14 dagen
Gratis bezorgd
Ideal Standard Melange - Afvoerbak voor montage aan badrand A1011NU

Ideal Standard Melange - Afvoerbak voor montage aan badrand A1011NU

Opvangreservoir voor installatie van badkraan op badrand. Voor...

€ 176,18 incl. BTW
Leverbaar vanaf ca.  15 dagen
We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden