Ga naar de hoofdinhoud

Levensstijl

 • Winter is hier! Hoog tijd om in het bad te ontspannen

  Winter is hier! Hoog tijd om in het bad te ontspannen

  Koude ochtenden, minder daglicht en guur weer. Sommige mensen hebben hierdoor last van moeheid en seizoensdepressie. Gebruik de lange avonden in je voordeel en neem een bad met lekker warm water en relax. Kalmeer je lichaam en geest en laad je batterijen weer op – gewoon in de privacy van je badkamer.

  LEES MEER
 • De interessante geschiedenis van de wc-pictogrammen

  De interessante geschiedenis van de wc-pictogrammen

  We komen elke dag pictogrammen tegen. Ze maken het voor ons gemakkelijker om onze weg te vinden in winkelcentra, kantoren en restaurants. Een van de meest gezochte is vast het pictogram dat het toilet markeert. Het heeft vele vormen, van het klassieke icoontje van een mannetje en een vrouwtje tot simpele driehoeken en cirkels. Lees snel verder en ontdek de geschiedenis van deze symbolen.

  LEES MEER
 • Voedingsmiddelen voor een gezonde spijsvertering die goed zijn voor je lichaam en geest

  Voedingsmiddelen voor een gezonde spijsvertering die goed zijn voor je lichaam en geest

  Je bent het zeker met ons eens dat zich goed voelen is simpelweg altijd beter. Het is dan belangrijk te zeggen dat wat we eten, maakt een belangrijk invloed op ons mentale en fysieke welzijn. Ongeveer 80% van ons lijdt aan indigestie en ongeveer een op de zeven heeft een prikkelbare darm syndroom. Genoeg negatieve statistieken hoor. Laten we het liever hebben over hoe je er iets aan kunt doen.
   

  LEES MEER
 • Toiletbezoek stuk aangenamer maken

  Toiletbezoek stuk aangenamer maken

  Het bidet wordt vaak onterecht als ouderwets beschouwd, maar het bidet is eigenlijk een perfecte toevoeging naar ons moderne dagelijkse hygiëne. Lees hieronder alle voordelen van het bidet en geef het een kans om je toiletbezoek stuk aangenamer, hygiënischer en praktischer te maken.

  LEES MEER
 • 10 redenen om koud douchen te proberen

  10 redenen om koud douchen te proberen

  Koud douchen versterkt uw lichaam, iets dat belangrijk is in deze tijd. Een koude douche heel heilzaam. U krijgt er veel energie en levensvreugde van. Bovendien kunt u trots zijn dat u uit uw comfortzone bent gekomen en een koude douche heeft overleefd. U wordt gezonder, mooier en dunner zonder extra te betalen. Gaat u ervoor? Na een korte koude douche voelt u zich iedere dag als herboren.

  LEES MEER
naar boven