Ga naar de hoofdinhoud

Grohe Digital®

Maak uw leven gemakkelijker met Grohe Digital-technologie! Creëer een persoonlijk doucheprogramma op maat en start het met een aanraking van een vinger.

Eenvoudig, praktisch en discreet - dat is Grohe Digital, draadloze technologie die u een moderne benadering van douchen geeft.

Met intuïtieve pictogrammen kunt u eenvoudig uw favoriete combinatie van watertemperatuur, stroomsterkte en duur instellen.

De knoppen op de digitale controller worden gebruikt om de waterstroom te starten of te stoppen en de temperatuur in te stellen, terwijl u met de externe draaiknop de waterstroom nauwkeurig kunt regelen. De ronde LED-indicator geeft direct de watertemperatuur weer.

Het comfort en gemak wordt versterkt door de mogelijkheid om de douche te starten voordat u de douchewand ingaat, zodat de watertemperatuur het vereiste niveau bereikt. U kunt ook instellen of de hoofddouche, handdouche of een van de zijdouches het eerst begint..

Het bedienen van het knoppen met de Grohe Digital-functie

Druk op de aan-uit knop om het water te laten stromen.

 

Draai aan de buitenste ring om de waterstraal te regelen.

Druk op min (-) om de temperatuur te verlagen.

 

Druk op plus (+) om de temperatuur te verhogen.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Naar beneden