Ga naar de hoofdinhoud

Bette

Bette

Bette is een Duits familiebedrijf dat tot de Europese toonaangevende specialisten op het gebied van sanitairtechniek terecht behoort. Tot nu toe produceert het bedrijf uit traditionele materialen zoals email, titanium en glas en staat garant voor het hoogstaande Duitse vakmanschap. Al sinds 1952 vervaardigt Bette eerste klasse badkamerproducten met nadruk op design, topkwaliteit en gebruikersgemak. Dit alles met het oog op innovatie, veiligheid en ecologie. Om de maximale kwaliteit te garanderen, worden alle producten vervaardigd in de hoofdvestiging van de onderneming in Delbrück, Duitsland.

In het brede portfolio van het merk vindt u exclusieve badkuipen, badkamermeubels, douchebakken, op maat gemaakte glazen douchewanden, wastafels en andere badkameruitrustingen. Door dit ruim aanbod aan producten, kleuren en maten creëert Bette eindeloze mogelijkheden voor iedereen en voor elke badkamerstijl.

Producten Bette in categorieën

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Naar beneden