Ga naar de hoofdinhoud

Copyright

© SANITINO s.r.o.

COPYRIGHT EN VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE INTERNET-PRESENTATIE SANITINO s.r.o.

  1. Het bedrijf SANITINO s.r.o. is de exploitant van de website www.sanitino.nl. SANITINO s.r.o. is gerechtigd in overeenstemming met de wet Stb. 1912, 308 om eigendomsrechten van deze website en hun inhoud uit te oefenen.
  2. Alle afbeeldingen, foto's, grafiek, animaties, multimediabestanden en teksten op deze website zijn beschermd door het auteursrecht of merkenrecht.
  3. Auteursrechten op foto´s, afbeeldingen, grafiek, animaties of andere multimediabestanden en teksten gemarkeerd met © SANITINO worden uitgevoerd door SANITINO s.r.o..
  4. De gehele of gedeeltelijke gebruik, kopiëring, distributie en verdere beschikbaarstelling van inhoud van de website ( vooral foto´s, grafiek, afbeeldingen, animaties ) in welke vorm dan ook (mechanisch of elektronisch) is verboden zonder de schriftelijke toestemming van SANITINO s.r.o..
  5. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van de inhoud van de website www.sanitino.nl neem dan contact met ons op via info@sanitino.nl of  tel.: +31851304661.
  6. Het is verboden op welke manier dan ook om de inhoud of technische aspecten van de website www.sanitino.nl te wijzigen of manipuleren.
  7. De exploitant is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden, die toegankelijk zijn via www.sanitino.nl.
  8. De exploitant draagt verder geen verantwoordelijkheid voor reclame of andere vorm van promotie, die door een derde partij wordt geleverd via de website www.sanitino.nl.
  9. In het geval van ongeautoriseerd gebruik van de beschermde inhoud van www.sanitino.nl door de derden, zullen gepaste juridische stappen worden ondernomen tot de bescherming van de rechten van de exploitant, inclusief een vordering tot schadevergoeding, ongerechtvaardigde verrijking of redelijke restitutie.
naar boven