Ga naar de hoofdinhoud

Advies

 • Welk licht kiest u voor de badkamer?

  Welk licht kiest u voor de badkamer?

  In romantische films wordt de badkamer verlicht met kaarsen, in detectiveverhalen met scherp licht, in artistieke decors vol kleur en schittering. Welk licht is geschikt voor de badkamer in het dagelijks leven, zodat u zich hier op uw gemak voelt en tegelijkertijd alles kunt zien wat u nodig hebt?
   

  LEES MEER
 • Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Het toilet is een verwaarloosde ruimte in huis, maar we weten allemaal hoe een bezoek aan een toilet dat niet goed werkt of waar we ons niet lekker voelen ons verblijf in iemands appartement of huis kan bederven. Hierbij een artikel over het inrichten van een functioneel toilet. Allereerst wordt beschreven hoe een functioneel toilet er volgens de normen moet uitzien. Vervolgens worden de twee basistypes van het toilet vergeleken – duoblok toilet en wandtoilet. Daarna wordt ingegaan op de type installatie, spoeling en montage van de zitting, en tot slot worden enkele accessoires genoemd die niet mogen ontbreken in een echt comfortabel toilet.
   

  LEES MEER
 • Verschillende soorten verwarming – hoe deze werken en welke accessoires je ervoor moet kopen

  Verschillende soorten verwarming – hoe deze werken en welke accessoires je ervoor moet kopen

  Moderne verwarming, welke meestal gebruikt wordt in de badkamer, combineert de functie van een radiator en een praktische droger voor handdoeken of kleding. Tegenwoordig worden ze in veel verschillende varianten verkocht. Ze variëren in grootte, vermogen en ook in design. De basistypes zijn echter elektrische verwarming, centrale verwarming of gecombineerde verwarming

  LEES MEER
 • Welke douchekop kopen?

  Welke douchekop kopen?

  Douchen is tegenwoordig een van de manieren om te ontspannen. Juiste douchekop kiezen is dus van groot belang. Benieuwd naar de mogelijkheden en op welke factoren je best op moet letten? Hieronder geven wij advies!

  LEES MEER
 • De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  Een toilet mag in geen enkel huis ontbreken. Het juiste toilet kiezen is daarom van groot belang. Een goed gekozen toilet bespaart water, is onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Waar moet je dus nu precies op letten bij de aankoop van een wc? Wij geven je graag advies

  LEES MEER
naar boven