Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • April in de tuin: het eerste gras maaien, bomen snoeien en groenten planten

  April in de tuin: het eerste gras maaien, bomen snoeien en groenten planten

  De lente is eindelijk begonnen en dat betekent goed nieuws en slecht nieuws voor tuinliefhebbers. Het goede nieuws is, dat voor het eerst de vruchten van uw harde werk te zien zijn. In april staan primula's, magnolia's, gentianen of vroege rododendrons in bloei. Zelfs de eerste groenten rijpen, zoals rabarber, sla of rucola. Dat is een geweldige motivatie, want er is ook een andere kant van de medaille: in april is er veel werk in de tuin. De tuinier moet een beetje geluk hebben, want het weer is onvoorspelbaar. Laten we eens kijken naar een lijst met alle dingen die we in april in de tuin moeten doen.
   

  LEES MEER
 • Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Badkamerverlichting is een van de belangrijke factoren, die bijdragen aan het creëren van een aangename en functionele sfeer. Een speciale categorie is dan de vraag hoe de spiegel in de badkamer verlicht moet worden. Laten we ons richten op de aspecten die in dit verband aandacht verdienen.

  LEES MEER
 • Hoe installeer ik een thermostaatkraan?

  Hoe installeer ik een thermostaatkraan?

  In Nederlandse huishoudens zijn thermostaatkranen de laatste tijd populair geworden. Ze kunnen een constante watertemperatuur handhaven en de stroom van warm en koud water regelen, zodat de uitgaande temperatuur stabiel is en precies overeenkomt met de ingestelde waarde.

  LEES MEER
 • Leifheit, uw geheime wapen voor de voorjaarsschoonmaak

  Leifheit, uw geheime wapen voor de voorjaarsschoonmaak

  Met de komst van de lente breekt de ideale tijd aan voor een grondige schoonmaak van het huis en met de producten van Leifheit wordt deze taak niet alleen gemakkelijker maar ook efficiënter. Door het schoonmaken in specifieke gebieden te verdelen, zorgt u ervoor dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Laten we eens kijken hoe Leifheit schoonmaken van vloer tot plafond makkelijker maakt.

  LEES MEER
 • Kraan repareren

  Kraan repareren

  Als er thuis een televisie uitvalt of een kastdeur kraakt, is het mogelijk om zulke reparaties een tijdje uit te stellen. Maar als een kraan gerepareerd moet worden, moeten we onmiddellijk reageren. Een optie is om een loodgieter te bellen. Hij zal uw verzoek om hulp met plezier inwilligen - omdat hij weet dat hij niet te hard zal werken aan zo'n klus, hij zal niet langer dan een uur bij u blijven en hij zal genoeg geld vragen voor een minimale inspanning. De tweede optie is om de kraan zelf te repareren. Dit zouden wij u adviseren. Het is niet moeilijk, als u op een spijker kunt slaan of een gloeilamp kunt vervangen, kunt u dit ook. Vandaag geven we u advies over hoe u een hendelkraan kunt repareren.
   

  LEES MEER
 • Witte keuken: elegantie die zichzelf kan transformeren

  Witte keuken: elegantie die zichzelf kan transformeren

  De kleur wit creëert een unieke sfeer van puurheid, lichtheid en tijdloosheid. Het voegt diepte toe en vergroot de ruimte optisch. Het belangrijkste voordeel is dat het niet verkleurt en vooral dat het perfect combineert met andere elementen in de kamer. Het is aan u om te kiezen of u de voorkeur geeft aan minimalisme, een rustieke stijl of een strandontwerp of speelt met contrasten.

   

  LEES MEER
naar boven