Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • Gouden spoelbakken vallen ook in jouw keuken op!

  Gouden spoelbakken vallen ook in jouw keuken op!

  De kleur goud wordt meestal geassocieerd met rijkdom en luxe. Het kan echter ook gezien worden als een symbool van verantwoordelijkheid, macht en wijsheid. Goud was tenslotte een attribuut van vele machthebbers, zowel van westerse afkomst als van naties. Hoe dan ook, gouden elementen kunnen aanzienlijke visuele waarde aan een woning toevoegen. Dit is niet anders in het geval van een gouden spoelbak.
   

  LEES MEER
 • Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Hoe richt je een functioneel toilet in?

  Het toilet is een verwaarloosde ruimte in huis, maar we weten allemaal hoe een bezoek aan een toilet dat niet goed werkt of waar we ons niet lekker voelen ons verblijf in iemands appartement of huis kan bederven. Hierbij een artikel over het inrichten van een functioneel toilet. Allereerst wordt beschreven hoe een functioneel toilet er volgens de normen moet uitzien. Vervolgens worden de twee basistypes van het toilet vergeleken – duoblok toilet en wandtoilet. Daarna wordt ingegaan op de type installatie, spoeling en montage van de zitting, en tot slot worden enkele accessoires genoemd die niet mogen ontbreken in een echt comfortabel toilet.
   

  LEES MEER
 • 3D-model en AR-realiteit - handleiding

  3D-model en AR-realiteit - handleiding

  Wij doen ons best om de keuze van producten overzichtelijk te maken, daarom zijn er nu ook 3D-modellen en AR-realiteit op onze website te vinden. Bekijk het gekozen product van alle kanten of probeer hoe het product bij jou thuis zal uitzien!
   

  LEES MEER
 • Hoe maak je een keramische spoelbak schoon?

  Hoe maak je een keramische spoelbak schoon?

  De spoelbak is een zeer belastend onderdeel van de keuken. Hoe zorg je ervoor dat het er op lange termijn mooi blijft uitzien en tegelijkertijd onaangename kalkaanslag of overgroei van micro-organismen voorkomt? In dit artikel wordt de nadruk gelegd op keramische spoelbakken.
   

  LEES MEER
 • DeWALT gereedschapsmarkering

  DeWALT gereedschapsmarkering

  In het artikel van vandaag behandelen we de markeringen op DeWalt accu gereedschapssets. De Amerikaanse fabrikant heeft een eigen productmarkeringssysteem met codes van 6-10 tekens. Vanwege de vele cijfers en letters kan de klant zich op het eerste gezicht moeilijk oriënteren, daarom volgt hier voor de duidelijkheid een uitleg van de categorisering van DeWalt gereedschap.
   

  LEES MEER
 • Waarmee kranen wel en niet schoonmaken?

  Waarmee kranen wel en niet schoonmaken?

  De nieuwe badkamer is een lust voor het oog. Alles glanst en blinkt. Hoe kun je deze ervaring zo lang mogelijk behouden? En op welke manier wordt de probleemloze werking van de uitrusting op lange termijn ondersteund? Regelmatige en zorgvuldige verzorging is de sleutel. Aangezien kranen tot de meest gebruikte toestellen in huis behoren, laten we eens kijken wat ze aankunnen en wat schadelijk is.

   

  LEES MEER
 • Badkamertrends 2023

  Badkamertrends 2023

  Het oude is voorbij en het nieuwe wordt gecreëerd. Deze energie brengt het nieuwe jaar met zich mee. Welke trends staan ons te wachten op het gebied van sanitair? Welke stijl zullen badkamers in 2023 hebben? Bekijk de trends voor 2023.
   

  LEES MEER
naar boven