Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • Badkamerrenovatie met verschillende budgets

  Badkamerrenovatie met verschillende budgets

  De rol van de badkamer in huis is duidelijk – het is een oase van rust, waar we niet alleen naartoe gaan voor persoonlijke hygiëne, maar ook voor ontspanning. Een oude badkamer met een verouderde badkuip, een defecte douche en een gehavende wastafel past helemaal niet bij deze visie. Het is simpelweg de hoogste tijd voor een badkamer make-over.
   

  LEES MEER
 • Maak Nederland plasticvrij met GROHE Blue

  Maak Nederland plasticvrij met GROHE Blue

  Heb je je ooit afgevraagd hoeveel water er nodig is voor 1 fles gebotteld water? Weet je wat de levenscyclus van water in een petfles is voordat ze je huis bereikt? Duurzaamheid is tegenwoordig een veelbesproken term. En dit terecht! Water is ons essentieel onderdeel. Zonder water zouden we slechts paar dagen overleven. Is deze reden niet voldoende om het te beschermen? Wij zeggen yes! Doe je mee?

  LEES MEER
 • Handen wassen in 5 stappen

  Handen wassen in 5 stappen

  Handen wassen lijkt zo simpel, toch? Maar je kun je handen eigenlijk onbewust onjuist wassen. De hele dag door komen je handen met allerlei bacteriën en virussen in aanraking. Via je handen kunnen ze vervolgens op het voedsel terechtkomen en zo besmetting veroorzaken. De handen wassen op de juiste manier is daarom ontzettend belangrijk. Hieronder vind je een stap voor stap handleiding voor handen wassen op de juiste manier.

  LEES MEER
 • De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  De juiste toilet kiezen? Wij geven tips!

  Een toilet mag in geen enkel huis ontbreken. Het juiste toilet kiezen is daarom van groot belang. Een goed gekozen toilet bespaart water, is onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Waar moet je dus nu precies op letten bij de aankoop van een wc? Wij geven je graag advies

  LEES MEER
 • Hoe maak je de badkamer schoon in 30 minuten?

  Hoe maak je de badkamer schoon in 30 minuten?

  De badkamer schoonmaken is een van de onaangename taken waar bijna niemand zich vrijwillig voor opgeeft. Toch is het niet te vermijden. Zo hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet waardoor het schoonmaken van je badkamer effectief wordt en je bovenop tijd bespaart! Lees dus snel verder.

  LEES MEER
 • 6 tips voor een goede hygiëne aan je kind aanleren

  6 tips voor een goede hygiëne aan je kind aanleren

  Elke ouder zal zeker bevestigen dat het opvoeden van een kind geen kinderspel is, en in het geval van hygiënische gewoonten aanleren is dat dubbel waar. Het naleven van de principes van persoonlijke hygiëne is echter essentieel voor de gezondheid en het zelfvertrouwen van elk kind. Laten we het dus even hebben over persoonlijke hygiëne bij kinderen.

  LEES MEER
Naar beneden