Ga naar de hoofdinhoud

Blog

 • Badkameraccessoires - kleine verandering, groot effect!

  Badkameraccessoires - kleine verandering, groot effect!

  Net zoals het weer verandert en het leven verschillende cycli volgt, veranderen onze stemmingen en instellingen. Vaak gaat dit gepaard met een verlangen om iets in de buitenwereld te "veranderen". De snelste manier om een maximaal effect te bereiken is door in te zetten op allerlei veranderingen in woonaccessoires. We kunnen ook onze aandacht richten op badkameraccessoires.

  LEES MEER
 • Black Friday 2023

  Black Friday 2023

  Bent u klaar voor het grootste shoppingevenement van het jaar? Black Friday komt eraan en daarbij horen onweerstaanbare kortingen! Kies van 13 november tot en met 3 december uit ons uitgebreide assortiment voor badkamerinrichting en krijg tot 15% korting.

  LEES MEER
 • Werkplaatsuitrusting of wat niet mag ontbreken in een werkplaats

  Werkplaatsuitrusting of wat niet mag ontbreken in een werkplaats

  Sommige mensen erven hun werkplaats inclusief apparatuur van hun vader of grootvader, anderen moeten hem helemaal zelf maken. Voor velen is de werkplaats een droomplek waar het niet alleen gaat om dingen maken en repareren, maar ook om ontspanning en mentale hygiëne. Het geluid van een zaag of een boor werkt beter dan een ontspannende cd van Indiase wijzen, die belooft de hartchakra's te openen. U moet gewoon vakkundig met het gereedschap omgaan, zodat u niet op een iets andere, nogal pijnlijke manier in de innerlijke werking van uw lichaam terechtkomt.

  LEES MEER
 • Keuken in een flatgebouw

  Keuken in een flatgebouw

  De keuken is meestal de meest bevolkte en drukste plek in huis. Daarom besteden we veel aandacht aan de inrichting ervan. Maar hoe richt u die in als u kampt met ruimtegebrek, zoals in een kleine keuken in een flatgebouw?
   

  LEES MEER
 • De ideale watertemperatuur, die goed is voor je lichaam

  De ideale watertemperatuur, die goed is voor je lichaam

  Water is de drager van het leven. Toch is water niet zomaar water. Het is afhankelijk van de samenstelling, de kwaliteit en natuurlijk en de temperatuur. Niemand zou denken dat er meer dan één ideale watertemperatuur bestaat. Laten we het onderwerp van watertemperatuur eens dichterbij bekijken.

  LEES MEER
 • Witte badkamer: met welke kleuren te combineren

  Witte badkamer: met welke kleuren te combineren

  De witte kleur is een klassieker die de aanhangers van welke stijl dan ook niet zal teleurstellen. Het is een symbool van zuiverheid, smaakvolle elegantie en eenvoud. Een onmiskenbaar voordeel is, het feit, dat het niet alleen op zichzelf indruk maakt, maar ook in combinatie met andere kleuren of materialen. Hoe kan een witte badkamer eruit zien?
   

  LEES MEER
 • Hoe gebruik je een bidet?

  Hoe gebruik je een bidet?

  Intieme hygiëne zou geen taboe moeten zijn. Integendeel, het is een gebied waar we aandacht aan moeten besteden, omdat het een grote bijdrage levert aan de algehele conditie. Welke opties hebben we? Het basishulpmiddel is een bidet. Weet je hoe een bidet werkt en dat er niet slechts één type is?
   

  LEES MEER
 • Ziehier, hoe u geberiet aan de muur moet installeren

  Ziehier, hoe u geberiet aan de muur moet installeren

  Gaat u verbouwen of bent u van plan een nieuw appartement in te richten? Dan zou u ook een hangend toilet in overweging kunnen nemen. Weet dat u niet alleen de hygiënische standaard van uw huis, maar ook de esthetische aantrekkingskracht van de ruimte aanzienlijk zult ondersteunen. Naast het toilet zelf hebt u ook een installatiemodule en een bedieningsplaat nodig. Met een beetje handigheid kunt u de geberit zelf installeren. Hoe werkt het?

  LEES MEER
naar boven