Blog

 • Zo kies je de perfecte wastafelkraan

  Zo kies je de perfecte wastafelkraan

  Wastafelmengkraan mag in geen enkele badkamer ontbreken, hij wordt namelijk iedere dag gebruikt. In de zoektocht naar een nieuwe wastafelkraan kom je echter voor een aantal overwegingen te staan. Weet je door de verschillende mogelijkheden niet hoe verder? Lees dan onze adviespagina hieronder. Wij helpen je hier graag bij!

  LEES MEER
 • Zo bespaar je water thuis!

  Zo bespaar je water thuis!

  Water. Een essentieel onderdeel van ons leven. Tegenwoordig lijkt vanzelfsprekend te zijn, maar door klimaatverandering kan het over een paar jaar niet zo zijn. Het Wereldwaterdag, die elk jaar op 22 maart valt, is een prima gelegenheid om eens na te denken hoe je zelf water kan besparen. Hieronder geven wij je een aantal slimme tips om je waterverbruik thuis te verlagen. 

  LEES MEER
 • Een kleine badkamer verbouwen? Volg deze regels!

  Een kleine badkamer verbouwen? Volg deze regels!

  Een kleine badkamer verbouwen is zeker een uitdaging. Alles moet er gewoon in passen. Voordat je aan de slag gaat, wil je natuurlijk weten waar je naar best op moet letten. Daarom zetten wij een aantal tips op een rij zodat je met de resultaat tevreden zal zijn!

  LEES MEER
 • Hoe je huis dat besmet is door het coronavirus schoon te maken

  Hoe je huis dat besmet is door het coronavirus schoon te maken

  Zijn de testresultaten binnengekomen en is een van je familieleden positief getest op covid-19? Het is een nieuwe situatie voor iedereen, maar wij hebben voor je paar tips hoe hiermee om te gaan. Weet jij bijvoorbeeld hoe lang het coronavirus op verschillende objecten overleeft en wat er het best gedesinfecteerd moet worden? Lees verder en ontdek hoe je je huis virusvrij kunt houden.

  LEES MEER
 • Badkamertrends van 2021

  Badkamertrends van 2021

  Moderne badkamers zijn niet alleen een plaats van snelle basishygiëne, maar ook een plek om te ontspannen. Het tijd van eenvoudig ontwerp is allang voorbij. Kom met ons mee om de nieuwste kleurentrends in moderne badkamers te ontdekken.
   

  LEES MEER
 • Hoe kiest u badkameraccessoires?

  Hoe kiest u badkameraccessoires?

  Badkameraccessoires zijn praktisch en zorgen voor een gezellige sfeer en comfort in de badkamer. Kortom, in de badkamer zijn ze de kers op de taart. Daarom is de keuze ervan zo belangrijk. Maak een uitgebreide lijst, denk goed na over de stijl en de materialen die u mooi vindt, en houd ook de praktische kant van de zaak in het oog.

  LEES MEER
 • Grote schoonmaak voor de feestdagen in alle rust, zonder chaos en stress? We weten hoe het moet!

  Grote schoonmaak voor de feestdagen in alle rust, zonder chaos en stress? We weten hoe het moet!

  De mooiste feestdagen van het jaar komen eraan. Dit jaar zijn ze misschien een beetje anders dan de voorbije jaren maar de voorbereidingen zullen ongetwijfeld op gelijkaardige manier verlopen – toch tenminste de grote schoonmaak voor de feestdagen. Wilt u dat het dit jaar zonder stress en drukte verloopt? Wij hebben voor u deskundig advies en geweldige helpers dankzij welke uw werk vlot zal verlopen. Breng de feestdagen door in een schone, gezellige en aangenaam geurende omgeving.

  LEES MEER
Naar beneden