Ga naar de hoofdinhoud

Over ons

 -

Sanitino bestaat uit een familie van webwinkels binnen Europa. Al vanaf het allereerste moment werkten we met veel enthousiasme en alle vrije tijd besteedden we aan onze eerste webwinkel.  's Nachts, op de weekenden en zelfs op de feestdagen waren we bezig met het inpakken van badkamer- en keuken sanitair voor onze klanten. Dat was een leuk jaar 2008.

Met een bereidheid om te groeien en te ontwikkelen, is Sanitino in de loop van tijd uitgegroeid tot een stabiele en grote leverancier van sanitair. Wat meer dan 10 jaar geleden in een klein Europees land als een familievedrijf begon, is nu tot een sterk online speler in de sanitair branche uitgegroeid die actief in meer Europese landen is. En we groeien nog steeds.

Ons doel is voordelige prijzen aanbieden. Bij ons staat een tevreden klant hoog in het vaandel en wij weten dat scherp geprijsd producten een belangrijke voorwaarde voor de klanttevredenheid zijn. Daarnaast focussen wij op de kwaliteit, de service en de beschikbaarheid. Zo kan u bij ons terecht voor alle A-merken, vriendelijke benadering en deskundig advies. Niks is voor ons een beter bewijs dat ons hard werk zinvol is dan om te horen, dat onze klanten met ons service tevreden zijn; wij zijn beoordeeld als uitstekend door onze klanten waar wij enorm trots op zijn.

Dit is wie wij zijn. Sanitino, een online plek waar u voor alle kwaliteitsmerken tegen scherpe prijzen terecht kan.

Twijfelt u nog? Wij overtuigen u graag. Speur eens rond op onze website of neem met ons contact op. Wij staan voor u klaar!

.

naar boven