STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl
Trustpilot Logo
4.5 ster: Uitstekend

Uitstekend

Niet in 1 dag geleverd

Niet in 1 dag geleverd. Verder was het prima!

Hanky Rintjema 11 uur geleden
4 stars
Prima geleverd

Prima geleverd

Truus 3 dagen geleden
5 stars
Bestelling snel binnen en alles prima…

Bestelling snel binnen en alles prima in orde!!!

Iris Cornet 3 dagen geleden
5 stars

Retourneren

Natuurlijk kan het voorkomen dat het product, dat u hebt besteld, niet helemaal naar uw verwachting of wens voldoet. Als online consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder een reden te hoeven geven de aankoopovereenkomst te herroepen. Deze termijn gaat in na de dag waarop u of iemand namens u het product in bezit heeft gekregen. Als er in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden zitten, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Wij verzoeken u om eventuele retourzendingen vooraf aan ons te melden, via een ondubbelzinnige verklaring per post, e-mail of telefonisch. Vervolgens sturen wij u zo snel mogelijk de retourinstructies per e-mail.

Retourkosten

We zorgen voor het ophalen van het retourpakket via een vervoerdienst. Aan het retour sturen of het laten ophalen van producten zijn wel kosten verbonden. Deze worden niet door ons vergoed. Wij vergoeden alleen de kosten van het artikel en verzendkosten, de zogenaamde heenzending. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. De retourkosten zijn voor je eigen rekening. U kunt de geretourneerde producten zelft sturen per vervoerdienst of via door ons ingeplande afhaling via UPS. De retourkosten zijn €4,90 incl. BTW, die worden automatisch afgeschreven van het geretourneerde bedrag. Binnen enkele dagen zullen wij u contacteren om de afhaaldatum en tijd met u af te spreken. Indien u er voor kiest om de goederen zelf terug te sturen dan dient u de goederen retour sturen naar STYLE PLUS s.r.o., Moravská 1259, 570 01 Litomyšl, Tjeschië.

Zodra wij de goederen ontvangen, zullen wij de retourzending nakijken en beslissen of de producten in goede staat zijn.

De retourvoorwaarden

Wij verzoeken u vriendelijk het product zoveel als mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking te retourneren, inclusief alle meegeleverde onderdelen en toebehorende documentatie/handleidingen. Graag ontvangen wij het product zo goed mogelijk ingepakt. Om uw bestelling probleemloos te kunnen herroepen, dient u het ingevulde Retourformulier met het retourpakket mee te sturen. Het Retourformulier kan u hier downloaden.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Europees modelformulier voor herroeping.

Algemene retourvoorwaarden:

  • Het product binnen 14 dagen na levering retour wordt gemeld.
  • Het product compleet, schoon en onbeschadigd is.
  • Het product zit in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, en voorzien van omverpakking. Let op! Zorg ervoor dat er op de originele verpakking van het product niet wordt geschreven of geplakt.
  • Het product ongebruikt is. U mag het product voorzichtig bekijken, net zoals u in de winkel zou doen. Natuurlijk kan u de artikel uit de verpakking halen, maar monteer hem niet, hij moet in “verkoopstaat” zijn.
  • Ordergegevens, namelijk de pakbon, factuur of aankoopbewijs, in het pakket worden bijgesloten.
  • Vergeet niet het Retourformulier en uw gegevens aan het retourpakket toe te voegen.

Bij artikelen die gemonteerd zijn geweest, beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht om de schade in rekening te brengen.

Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
Let op: De retourkosten zijn €4,90 incl. BTW
, die worden automatisch afgeschreven van het geretourneerde bedrag.  Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ruilen

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen en u wilt het graag ruilen voor een ander product? Geen probleem! Neem dan contact op met ons klantenservice.

Annuleren

U kan uw bestelling uiteraard kosteloos annuleren tot het moment dat de bestelling verzonden is. Graag ontvangen wij uw verzoek tot annulering per mail aan info@sanitino.nl onder vermelding van uw bestelnummer, zodat wij dit schriftelijk in bezit hebben. Hierdoor komt uw betalingsverplichting te vervallen

Mocht het hierna nog steeds niet alles duidelijk, aarzel niet om contact met ons op te nemen.