Ga naar de hoofdinhoud

Welk type inbouwreservoir moet ik kiezen voor een hangend toilet?

Het gebruik van inbouwreservoir voor een hangend toilet hangt af van de plaatsing en montagemogelijkheden. Kombifix/Uniset is ontworpen voor inbouw in massieve gemetselde muren of voor een voorzetwand installatie. Duofix/Rapid SL is best geschikt voor montage in lichtgewicht gipsplaat of voor voorzetwandinstallatie bevestigd aan gemetselde wand.
Duofix Special/Rapid SL is ontworpen voor montage tussen twee zijwanden. Bevestiging aan de zijwanden waardeert u vooral als er geen achterwand (of geen dragende muur) is en waar de bevestiging aan de zijwanden technisch eenvoudiger is.

Welk type inbouwdeel zou ik moeten kiezen?

Het geschikte type inbouwdeel voor de kraan staat vermeld in de productomschrijving. Daarnaast staat dit vermeld bij gerelateerde artikelen.

Zou ik een wastafelkraan met een trekwaste of zonder trekwaste moeten kopen?

Kraan met een waste wordt standaard geleverd met afvoergarnituur die door de trekwaste wordt bedienen. Deze trekwaste bevindt zich aan de achterkant van de kraan. De kraan zonder waste is voorzien van geen afvoergarnituur. De goede oplossing is een combinatie van kraan en PUSH OPEN afvoergarnituur (ook KLIK KLAK genoemd), die vermeld staat bij toebehoren artikelen. Deze combinatie raden wij u aan.

Wat is het verschil tussen inbouw douchekraan en inbouw badkraan?

Inbouw douchekraan is geschikt voor het bedienen van slechts één douche functie. Inbouw badkraan is geschikt voor het bedienen en schakelen van twee functies, bijv. van een handdouche en een baduitloop. Daarom is een inbouw badkraan ook geschikt voor een douche met handdouche en hoofddouche, evenals voor een bad met baduitloop en handdouche.

Ik heb het inbouwdeel van een specifiek merk, kan ik een afdekset van een ander merk kopen?

Nee, dit kan niet. De afdekset moet altijd van hetzelfde merk als het inbouwdeel zijn. (De enige uizondering zijn de merken Hansgrohe en Axor; producten van die merken zijn met elkaar compatibel).

Ik heb een inbouwreservoir van een specifiek merk, kan ik de bedieningsplaat van een ander merk kopen?

Nee, dit kan niet. De bedienigsplaat moet van hetzelfde merk als uw bestaande inbouwreservoir zijn. Hebt u hier hulp bij nodig? Neem contact met ons op door info@sanitino.nl.

Waarvoor is die speciale oppervlaktebehandeling aangebracht op keramische producten en raad je het aan?

Het is een speciale oppervlaktebehandeling waardoor het oppervlak bijna perfect glad is. Hierdoor wordt er bijna geen vuil op aangetrokken. Dankzij dit hoeft het keramiek niet zo vaak te worden gereinigd in tegenstelling tot gangbare producten zonder deze oppervlaktebehandeling. Kortom gezegd, wij raden u dit soort producten zeer aan!

Wat moet ik doen als ik niet zeker ben van de compatibiliteit van bepaalde producten?

Elke bestelling wordt door ons technisch team gecontroleerd of alle producten compatibel zijn. Wij zijn waarschijnlijk de enige webwinkel die dergelijke controle uitoefent. Als er in een bestelling incompatibele producten zitten of er iets belangrijks ontbreekt, nemen wij onmiddelijk contact met u op. Uw bestelling is bij ons veilig!

Wat is het verschil tussen het Geberit inbouwreservoir nr. 111.300.00.5 en nr. 111.355.00.5?

Het verschil zit in de bevestigingswijze van het inbouwreservoir. Het 111.300.00.5 inbouwreservoir wordt bevestigd op de vloer en aan de achterwand. Deze module wordt vooral in familie huizen gebruikt.

Het 111.355.00.5 inbouwreservoir wordt bevestigd op de vloer en aan de zijwanden. Het is geschikt voor installatie in appartementen waar er geen achterwand of dragende muur is.

Hoe kies ik de juiste afvoergarnituur voor de wastafel?

Hier kunt u geen fout maken want alle afvoergarnituren zijn universeel en geschikt voor elke type wastafel.

naar boven