Let op: Leveringen kunnen tijdelijk grote vertragingen oplopen door de gevolgen van het coronavirus en de genomen maatregelen.

Duravit

Duravit

Over het merk Duravit

Duravit Duravit

Duravit behoort tot de grootste producenten van sanitair ter wereld. Zijn geschiedenis begon in Duitse stad Hornberg in 1817, toen de stichter Georg Friedrich Horn een klein bedrijfje oprichtte voor de productie van aardewerk.

Het grote succes kwam wat later - in 1956, toen Duravit begon met de productie van sanitair. De kleine pottenbakkerij heeft zich ontpopt tot een internationaal bedrijf met meer dan 5.000 medewerkers in meer dan 130 landen.

 

 

De producten van Duravit staan bekend om hun eersteklas design van beroemde ontwerpers zoals Philippe Starck, Sieger Design, Kurt Merki Jr., Christian Werner, Matteo Thun en Cecilie Manz. Typerend voor Duravit sanitair zijn het tijdloze design en de hoge kwaliteit met nadruk op functionaliteit.

Innovatieve technologieën worden toegepast om het onderhoud te vergemakkelijken en de duurzaamheid van het keramiek te vergroten.

Het portfolio van Duravit omvat sanitair, badkamermeubels, douchebakken en badkuipen, wellness-systemen, bidets, kranen en badkameraccessoires.

wastafel duravitDuravit SquareDuravi D2 plus

 

100% KWALITEIT

Duravit stelt hoge eisen aan hun producten. Het bedrijf biedt eersteklas kwaliteit en indrukwekkend design aan, daarom vertrouwt het zijn producten toe aan ambachtslieden en niet aan machines. Duravit-sanitair is handgemaakt door professionals.

 

100% DESIGN

Sanitair van Duravit blinkt niet alleen uit in kwaliteit, maar ook vanwege het unieke design. Duravit heeft een nauwkeurig gedefinieerde ontwerptaal ontwikkeld waarbij een moderne en tijdloze uitstraling centraal staat. Het Duravit-team heeft in samenwerking met wereldberoemde designers en architecten al 220 internationale designprijzen gewonnen.

 

100% TRADITIE

Sanitair van Duravit is tijdloos en van zeer hoge kwaliteit. Om deze reden worden sommige producten al tientallen jaren volgens dezelfde methode met de hand vervaardigd. Een voorbeeld hiervan is de Starck 1-serie; de productie van deze lijn is niet veranderd sinds die in 1994 op de markt kwam.

 

100% TECHNOLOGIE

Hoewel Duravit zich richt op traditioneel handwerk, wordt er wel gebruik gemaakt van innovatieve technologieën die het comfort verhogen. Duravit heeft een aantal baanbrekende innovaties op naam staan, zoals de DuraCeram, HygieneGlaze, "c-bonded" en "c-shaped" technologieën.

Technologie

DuraCeram

DuraCeram

DuraFix

DuraFix

HygieneGlaze

HygieneGlaze

Rimless

Rimless

SensoWash

SensoWash

WonderGliss

WonderGliss

Zuinig spoelen

Zuinig spoelen

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

omhoog