SANITINO s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Geberit

Geberit

Sinds 1874 vertoont Geberit een trend op het gebied van sanitaire uitrusting van gebouwen. Veel producten zijn mijlpalen geworden in de ontwikkeling van medisch-technische installaties. Geberit produceert sanitaire producten van topkwaliteit- spoelsystemen voor hangende toiletten, douche WC en douche wc-zittingen. Voor zowel loodgieters als consumenten over de hele wereld staat Geberit als symbool voor betrouwbaarheid.

De overname van het merk Keramag werd in 2015 door de Geberit Group afgerond. In 2019 werden de twee merken geleidelijk aan verenigd en nu zijn de merkproducten van Keramag alleen verkrijgbaar onder het merk Geberit. Voor een betere oriëntatie vermelden we het oude en het nieuwe artikelnummer van de producten waarop de wijziging betrekking heeft.

Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 586 artikelen en 37 285 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 100 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.