Ga naar de hoofdinhoud

GROHE EcoJoy™

De Grohe EcoJoy™ technologie reduceert het waterverbruik tot wel 50% zonder in te leveren op comfort.

Zou er nog iemand zijn die vandaag de dag gedachteloos liters ongebruikt water in de afvoer laat wegstromen tijdens het tandenpoetsen? Ons bewustzijn van de kostbaarheid van dit element is veel te groot.

Bespaar water en energie

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Voor Grohe is het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen niet alleen een uitdaging, maar ook een groot genoegen. Daarom richten we onze vindingrijke geest op de ontwikkeling van duurzame systemen. Zo is onze Grohe EcoJoy™ technologie al sinds lange tijd een vanzelfsprekend onderdeel in veel van onze kranen en douches.

De Grohe EcoJoy™ technologie helpt ons en jou die belofte te houden, maar ook van water te blijven genieten. Deze techniek is al in veel van onze kranen en douches standaard ingebouwd. Het minimaliseert het verbruik en maximaliseert het gemak.

De Grohe EcoJoy™ technologie reduceert het waterverbruik tot wel 50% zonder in te leveren op comfort.

 

Bereken je besparingen nu

Onze water- en energiecalculator helpt je om onmiddellijk te zien hoeveel je kan besparen met Grohe EcoJoy® of Grohe SilkMove® ES. Na een paar klikken zie je je jaarlijkse kosten- en energiebesparingen.

>> Start de rekenmachine

 

Grohe is de enige fabrikant die een volledig assortiment energiebesparende producten aanbiedt voor baden, douches en toiletartikelen.

Eengreepsmengkranen

Bij verschillende kranen in alle stijl- en prijssegmenten, vermindert de ingebouwde technologie automatisch het waterverbruik met maximaal 50%. Uiteraard met behoud van dezelfde perfecte straal.

 

Douches

Grohe douches - voor een heerlijke douchebeleving. De ingebouwde technologie zorgt voor moeiteloze waterbesparing tot 40%, met behoud van een perfecte waterstraal zoals je kunt verwachten van een Grohe douche.


Thermostaatkranen

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Met Grohe thermostaatkranen wordt de gewenste watertemperatuur binnen een fractie van een seconde bereikt en betrouwbaar gehandhaafd tijdens je hele douche. Verspil geen tijd en water meer aan het draaien aan de knoppen om de temperatuur goed te krijgen!

 

Sanitaire systemen

Ecologisch verantwoord: Grohe reservoirs gaan zeer spaarzaam met water om. De start/stop- en dual fl ush-systemen bieden de mogelijkheid om je eigen zuinige spoeling te kiezen.


Speciale kranen

Dankzij de elektronische besturing stroomt het water alleen door deze mengers wanneer dat nodig is. Afhankelijk van het model wordt de menger automatisch uitgeschakeld en bespaart water wanneer de gebruiker zijn handen weghaalt, bijvoorbeeld tijdens het inzepen of na een vooraf ingestelde tijd.

   
The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Naar beneden