Ga naar de hoofdinhoud

Grohe FeatherControl

Bediening zo licht als een veertje

Soepele joystick bediening voor moeiteloze precisie en ultiem comfort, een leven lang. De gloednieuwe Grohe FeatherControl cartouche brengt joystick bediening naar een heel nieuw niveau. Met behulp van de nieuwste keramische schijven en een innovatieve afdichting creëerden de Grohe ontwerpers een joystick cartouche met een grotere volume- en temperatuurhoek voor een nog nauwkeurigere bediening. Net zo zijdezacht als onze gerenommeerde Grohe SilkMove® technologie. Alleen Grohe kranen leveren de unieke Grohe FeatherControl ervaring.

Soepele joystick bediening voor moeiteloze precisie en ultiem comfort, een leven lang. De gloednieuwe Grohe FeatherControl cartouche brengt joystick bediening naar een heel nieuw niveau. Met behulp van de nieuwste keramische schijven en een innovatieve afdichting creëerden de Grohe ontwerpers een joystick cartouche met een grotere volume- en temperatuurhoek voor een nog nauwkeurigere bediening. et zo zijdezacht als onze gerenommeerde Grohe SilkMove® technologie.

De Joystick greep van de kraan is verbonden met een gepatenteerd bevestigingssysteem - Grohe gebruikt massief metaal voor sterkte en duurzaamheid. De schrijven bewegen over elkaar om het water af te sluiten of om het water door te laten. Daarom zal de kwaliteit en bewerking van deze onderdelen de prestaties van de kraan beïnvloeden.

Speciale keramische schijven en Teflon®-technologie in Grohe Feathercontrol cartridges  garanderen zelfs na jaren van gebruik dezelfde soepele werking als op de eerste dag.

Grohe FeatherControl is te vinden in de Eurocube Joy en Eurodisc Joy series.

 

 De brede Grohe Feathercontrol®-temperatuurhoek zorgt voor een preciezere temperatuurregeling.

 

Zelfs na jaren gebruik garandeert Grohe Feathercontrol dezelfde soepele werking als op de eerste dag.

 

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden