Ga naar de hoofdinhoud

SLIM OMGAAN MET WATER

Water is een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven. Zonder water zouden wij slechts par dagen overleven. Daarom is het ontzettend belangrijk om toegang te hebben tot vers drinkwater van goede kwaliteit en tegelijkertijd actief te werken aan het verminderen van waterconsumptie.

Wist je dat er 7 liter water nodig is om één liter gebotteld water te produceren? En dat tijdens dit productieproces 600 gram CO2 in de lucht wordt uitgestoten?*

* Resultaten uit de "Deutsche Umwelthilfe" (Environmental Action Germany).

De oplossing? Het innovatieve GROHE Blue systeem!

Lekker en schoon water hoeft echter niet alleen uit plastic flessen te komen. Met GROHE Blue kun je het waterverbruik en de CO2-uitstoot verminderen, omdat je alleen water gebruikt dat je daadwerkelijk drinkt. Bovendien kom je zo van overbodig plastic af. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook goed voor je portemonnee!

Wist u dat …

met één active carbon filter voor 3000 liters water kunt u zoveel plastic flessen besparen dat u ermee een toren zo hoog zou kunnen bouwen als de hoogte van de Dubai Burj Khalifa wolkenkrabber is?

baterie_Grohe_31455001_1300×1000_px.png
=
filtr_146×474_px.png
1 st.
=
lahev.png
2 000 st.
35 cm
=
vez.png
700 m

VOOR WELKE OPLOSSING GA JIJ?

EEN GREEP UIT ONS BLOG

Maak Nederland plasticvrij met GROHE Blue

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel water er nodig is voor 1 fles gebotteld water? Weet je wat de levenscyclus van water in een petfles is voordat ze je huis bereikt? Duurzaamheid is tegenwoordig een veelbesproken term. En dit terecht! Water is ons essentieel onderdeel. Zonder water zouden we slechts paar dagen overleven. Is deze reden niet voldoende om het te beschermen? Wij zeggen yes! Doe je mee?

LEES MEER

DE MAGIE ZIT IN HET FILTER!

Filtrace vody

Alle GROHE Blue systemen zijn voorzien van een vijfstaps filter die door GROHE in samenwerking met BWT werd gecreëerd, Europa’s toonaangevende professionals op het gebied van gefilterd water. Het resultaat is een ongeëvenaard filter dat zelfs de kleinste deeltjes verwijdert, hoeveelheid kalk reduceert en zo de algemene smaak van het water verbetert.

Ben je klaar voor een leven zonder plastic flessen?

+3

Meer

ONTDEK HET COMPLETE GROHE BLUE ASSORTIMENT

GROHE merkwaarden

KWALITEIT

KWALITEIT

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE

DESIGN

DESIGN

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

naar boven