Ga naar de hoofdinhoud

Grohe QuickFix® en Grohe QuickFix Plus®

Grohe QuickFix verzekert dat alles sneller en eenvoudiger te installeren is dan hiervoor.

Grohe QuickFix® is een unieke technologie die (zoals vermeld door de fabrikant op zijn website) de installatie van het product tot 40% versnelt. Dit bespaart u tijd en geld.

In de praktijk blijkt het bijvoorbeeld dat de Rapid SL installatiemodule sneller en eenvoudiger dan voorheen kan worden geïnstalleerd. Dit komt omdat het onmiddellijk op zijn plaats klikt zonder het gebruik van gereedschap, en er zijn slechts twee schroeven nodig om het montageframe te installeren.

Grohe QuickFix ® -technologie is beschikbaar ook bij mengkranen. Daarom kunt u ze veel eenvoudiger en sneller installeren.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden