Ga naar de hoofdinhoud

Grohe SilkMove®

De unieke technologie van Grohe SilkMove garandeert een soepele en nauwkeurige bediening van de hendel gedurende de hele levensduur van de kraan - zelfs na 20 jaar.

Succes ligt in een nauwkeurig gemaakte keramische cartouche, een belangrijk onderdeel van elke kraan. Keramische schijven zijn gemaakt van een speciale keramische legering die in de ruimte wordt gebruikt. Ze overlappen elkaar met buitengewone nauwkeurigheid. Het spiegelgepolijste oppervlak van de schijven is bedekt met een speciaal teflonvet dat wrijving minimaliseert. De taphendel is stevig en stevig verbonden met de schijven door middel van een messing voor sterkte en duurzaamheid. Omdat het een van de belangrijkste componenten van de kraan is, zijn 100% kwaliteit en nauwkeurige verwerking essentieel.

Grohe SilkMove® is alleen beschikbaar met Grohe-kranen. Door geavanceerde technologie hebben de grepen van kranen een extra grote draaihoek, waardoor u de waterstroom en de temperatuur zeer nauwkeurig kunt regelen. Net als onze andere technologieën is Grohe SilkMove® een voorbeeld van een perfecte harmonie tussen design en technologie.

Het gepolijste, spiegelgladde oppervlak van de Grohe SilkMove® schijven wordt gecoat met een speciaal teflon smeermiddel voor een wrijvingsloze bediening.

 

Door de middenpositie voor koud water vermindert Grohe SilkMove® ES het onnodige gebruik van warm water en bespaart zo water en energie.
 

Grohe SilkMove® ES garandeert een soepele bediening vanaf dag 1 - tot zelfs nog na 20 jaar.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden