Ga naar de hoofdinhoud

Grohe StarLight®

Grohe StarLight® verzekert je van een langdurig glanzende chroomlaag.

De afgelopen 75 jaar hebben wij ons verchroomproces tot in de finesse verfijnd en staat daarom bekend een van de beste ter wereld te zijn. Dit is te danken aan strenge kwaliteitscontroles en voortdurende investeringen. Het resultaat is een langdurig stralende, spiegelachtige glans.

Net als de klassieke chromen afwerking, maakt Grohe gebruik van state-of-the-art machines om een uitzonderlijke kwaliteit te kunnen leveren. Het "physical vapour deposition" (PVD) proces zorgt ervoor dat de samenstelling van het oppervlak drie keer harder is en een glinsterend goud of geraffineerde roestvrijstalen afwerking geeft. Het is niet alleen harder, het oppervlak is ook tien keer krasbestendiger, zodat het een levenlang meegaat.

Grohe StarLight® zorgt voor een oogverblindende chroomafwerking en perfecte reflecties. Deze technologie laat de Grohe kranen er jarenlang als nieuw uitzien. De spiegelgladde schittering is bovendien vuilafstotend en krasbestendig.


Grohe StarLight® oppervlaktesamenstelling

 

Grohe oppervlaktehardheid

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Naar beneden