STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl
Geachte klanten, Vanwege huidige quarantainemaatregelen kan het voorkomen dat pakketjes vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Hansa Electra

Wat u ook verwacht van een contactloze armatuur - HANSAELECTRA zal altijd aan uw eisen voldoen. Deze serie biedt modelvarianten voor verschillende vereisten. HANSAELECTRA is beschikbaar als een mengkraan of alleen als koud water kraan. De kraan kan aangesloten worden op netspanning of op batterijen werken. Een verhoogde variant van de serie kan ook worden gebruikt als vrijstaande wastafelkraan. Dankzij zijn diverse mogelijkheden en functies overtuigt HANSAELECTRA overal en altijd: zowel in privé badkamers als in openbare ruimtes.
Producten filteren

Producten uit de Lineare serie Electra

Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 3 990 artikelen en 34 349 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 2-3 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.