STYLE PLUS s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl
Geachte klanten, Vanwege huidige quarantainemaatregelen kan het voorkomen dat pakketjes vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Hansa Prisma

HANSAPRISMA is een moderne klassieker die vooral een perfecte aanvulling vomrt op de tijdloze HANSA| HOME kranen segment. Hij is ideaal te combineren met het HANSAVIVA doucheprogramma, dat net als de thermostaat gericht is op veiligheid en comfort. De hoge kwaliteit van de HANSAPRISMA douche systemen is te zien aan tal van details − vooral in de royale HANSAVIVA hoofddouches segment: zowel de ronde (diameter 202 mm) als de vierkante versie (250 x 250 mm) is volledig van metaal gemaakt.

Innovatieve laminaire technologie van HANSA zorgt voor zorgeloze genieten van het douchen. Het water wordt zonder extra bijmenging van lucht zo slim in de gesloten HANSAPROTEC systemen geleid, dat er geen onaangename trillingen of storende geluiden ontstaan. Tegelijkertijd bespaart u energie en het waterverbruik is ook aanzenlijk laag − 7 l/min (aanbevolen minimale doorstroomhoeveelheid) tot maximaal 12 l/min. Zeer praktisch zijn anti-kalk noppen die kalkaanslag op de douchesproeiers voorkomen.

Producten uit de Lineare serie Prisma

Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 4 180 artikelen en 37 004 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 2-3 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.