Ga naar de hoofdinhoud

Hansgrohe XXL Performance

Sluit uw ogen en laat de sleur van alledag van u afdruppelen. Met XXL Performance wordt een gewone douche uw eigen wellness.

XXL Performance staat voor grote straaloppervlakken bij hand- en hoofddouches van Hansgrohe. De straalplaten van de regendouches hebben een diameter tussen 100 en 600 mm. Het is een doucheplezier in nieuwe dimensies – een gewone snelle douche wordt een aangename ontspanning en uw eigen wellness.

XXL Performance douches bijvoorbeeld in de serie Rainmaker Select.

Hansgrohe XXL PerformanceHansgrohe XXL Performance

Voordelen van XXL Performance

  • Het water voelt aan als een warme, zomerse bui, zodat u ontspant en de sleur van alledag van u laat afdruppelen.
  • U verbruikt minder water en energie – bij de producten met de EcoSmart-technologie verbruikt u nog maar 9 liter per minuut.
  • Gelijkmatig verdeeld straalopeningen voor de unieke douche belevenis met de zachte, volle, met lucht verrijkte druppels die aan de frisse zomerse bui doen denken.

 

 

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden