Ga naar de hoofdinhoud

Philips

Philips

Het merk Philips werd in 1891 in Nederland opgericht en had als hoofddoel het produceren van gloeilampen en verlichting. Geleidelijk groeide het bedrijf echter onder meer door zich te concentreren op innovatieve en betaalbare waterfiltratie oplossingen voor huishoudens. In 2000 werden de poorten van het onderzoekscentrum voor waterfiltratie geopend en het resultaat is nu hoogwaardige functionele producten die aansluiten bij de laatste trends.

Op onze SANITINO-website vindt u de modernste waterfilterkannen, douchefilters en natuurlijk vervangingsfilters voor alle Philips-filtratie apparaten.

Serie voor uw badkamer

Serie voor uw keuken

Artikelen voor uw huis en tuin

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

Naar beneden