Ga naar de hoofdinhoud

Reming

Reming

Reming heeft meer dan dertig jaar ervaring met verwerking van verschillende materialen zoals roestvrij staal, staal, glas en aluminium. Dit bedrijf is in 1990 opgericht en zijn activiteiten zijn in drie hoofdgebieden verdeelt. De eerste is metaalproductie uit staal en roestvrij staal. De tweede focust op de uitvoering van ongebruikelijke werken zoals glazen zwembaden en op het openen van daken van gebouwen. De derde groep zorgt voor de productie van aluminium vullingen voor openingen. In het productieproces maakt Reming gebruik van moderne technologieën, en tegelijkertijd houdt het een innovatieve aanpak en tijdloos design.

De sterke punt van het bedrijf zit ook in de productiefaciliteit, die zo is aangepast dat elke branche een eigen pand heeft en er dus geen wederzijdse negatieve invloeden zijn. Omdat er in de producten veel nadruk wordt gelegd op functionaliteit en veiligheid, vindt u in ons aanbod uitsluitend hoogwaardige praktische RVS-stoelen. Alle producten voldoen aan alle nationale en internationale normen. Het unieke design van de producten en hun technisch ontwerp wordt beschermd door het Industrial Property Office.

Producten Reming in categorieën

Serie voor uw badkamer

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden