SANITINO s.r.o. Moravská 1259, 570 01 Litomyšl

Sanela

Sanela

Sanela is de toonaangevende tsjechische fabrikant van compleet assortiment van sanitaire elektronica. Het doel van Sanela is om aan de hoge eisen van klanten te voldoen, namelijk moderne sanitaire voorzieningen en hun apparatuur. Het merk Sanela wordt geassocieerd met hoogwaardige producten van nieuwe generatie sanitaire technologie. Op dit moment biedt het een brede portfolio van producten die volledig worden gebruikt in sanitaire voorzieningen in de privé- en publieke sector en gastonomische faciliteiten.

Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 587 artikelen en 37 294 producten van de toonaangevende merken.

Levering

Gratis verzending vanaf 100 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.