Ga naar de hoofdinhoud

Simplehuman

Simplehuman

Simplehuman richt zich op producten die ons leven thuis aangenamer en efficiënter maken. Het benadrukt kwaliteitsmateriaal, moderne technologie en een innovatief ontwerp. In het geval van badkameraccessoires richt het zich op het verhogen van de hygiënische standaard in uw huishouden door contactloze zeepdispensers . Praktische spiegels hebben een perfecte onvervormde reflectie en ze hebben ook een ingebouwde verlichting met daglicht.

De Simplehuman merk richt zich ook op keukens. Daarvoor biedt het praktische handdoekhouders, schotel druppelaars en spons houders aan. De serie afvalbakken zal u niet alleen aantrekken door zijn brede assortiment en designvarianten, maar ook door zijn praktische hygiënische oplossingen voor verschillende oppervlakten. Het aanbod bevat ook ingebouwde en vrijstaande afvalbakken. Sommige varianten worden bestuurd door stem en beweging of zijn uitgerust met een magazijn met reservetassen.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

Naar beneden