Ga naar de hoofdinhoud

Contactloze kranen: handen wassen een stuk hygiënischer

De vraag naar hygiëne in de badkamer groeit alsmaar meer. Op de vraag naar meer hygiëne biedt Grohe een antwoord: handen wassen zonder aanraking. Zo laat u ziektekiemen, bacteriën en virussen achter. De touchfree era komt eraan!

Wist u dat er 12.000 bacteriën aan één vinger leven? Handen zijn dus de meest voorkomende drager van infecties. Vermijd daarom enige fysieke contact wanneer het niet nodig is! De contactloze Grohe kranen zijn een van de effectieve manieren om uzelf te beschermen tegen bacteriën en virussen. Ze worden opgestart door een handbeweging.

Wat zijn de voordelen van een contactloze Grohe kraan?

bezdotykové batérie Grohe.jpg

De best mogelijke hygiëne

Het grootste voordeel is ongetwijfeld het hoge niveau van hygiëne. De sensor registreert wanneer je handen de automatische kraan naderen en activeert dan automatisch de waterstraal.

Daarnaast zijn Grohe contactloze kranen voorzien van automatische waterspoeling, wat de kwaliteit en hygiëne van het water verhoogt.

bezdotykové umývadlové batérie Grohe.jpg

Gemakkelijk te onderhouden en gemakkelijk schoon te maken

Bij openbare plaatsen waardeert u contactloze wastafelkranen vooral omdat u niet onnodig met bacteriën in aanraking komt. Thuis is bijvoorbeeld een contactloze keukenkraan zeker een aanrader – u hoeft de hendel niet te gebruiken als uw handen vies zijn van het koken.

umývadlové batérie Grohe šetrí vodu i energie.jpg

Water- en energiebesparing

De aanschafkosten van contactloze kranen zijn niet aanzienlijk hoger dan die van standaard kranen. U zult echter het verschil merken bij het factureren. Als de sensor van de kraan geen beweging meer detecteert, wordt de straal na een bepaalde tijd automatisch uitgeschakeld. Zo verspilt u geen water of uw geld onnodig.

Een ander voordeel van contactloze kranen is het voorkomen van waterschade door overstrooming. Als u in een huishouden woont met kleine kinderen of ouderen die vaak vergeten de kraan dicht te draaien, twijfel niet meer en investeer in een contactloze kraan.

Meer comfort en eenvoudige installatie

Installatie en afstelling van de Grohe infrarood kraan is vrij simpel en snel. Stel eenvoudig de gewenste waterstraaltemperatuur in en activeer de kraan met een betrouwbare sensor. Bij bepaalde modellen kunt u met behulp van een app op de smartphone of tablet of de optionele afstandsbediening de sensor programmeren.

infračervené batérie Grohe.jpg

Gemakkelijke bediening

Iedereen kan de touchless kraan bedienen - kleine kinderen, senioren alsook gehandicapten. Handbewegingen worden betrouwbaar gedetecteerd en activeren de waterstroom. Een touchless kraan heeft nog een ander voordeel: omdat het kraanoppervlak nauwelijks wordt aangeraakt, moet het minder vaak worden schoon gemaakt dan bij gewone kranen.

Bespaar tot 50% water en energie

De contactloze kranen van Grohe zijn bovenop uitgerust met de innovatieve Grohe EcoJoy-technologie, die het water- en energieverbruik tot wel 50% vermindert zonder comfort te verliezen.

 

Welk model te kiezen?

GROHE biedt sensorkranen in verschillende uitvoeringen aan, zodat de kraan bij elke badkamerstijl past.  Een van de hoogwaardige contactloze kranen is bijvoorbeeld de Grohe Bau Cosmopolitan E. Hij combineert functionaliteit en elegantie. Hij zal u betoveren met zijn doordachte en minimalistische ontwerp en duurzame chromen oppervlak. Hij valt op in elke badkamer en is eenvoudig te combineren met verschillende vormen wastafels.


Twijfel je nog over welk Grohe kraan te kiezen? Neem dan contact met ons op via e-mail info@sanitino.nl of bel naar 05 089 50 65. Wij staan voor u klaar.

 

Gerelateerde producten

€ 141,41 incl. BTW
Op voorraad > 100 st
Vandaag verzonden
€ 408,98 incl. BTW
Leverbaar vanaf ca.  21 dagen
€ 314,98 incl. BTW
Leverbaar vanaf ca.  21 dagen
€ 735,98 incl. BTW
Leverbaar vanaf ca.  21 dagen
naar boven