Ga naar de hoofdinhoud

Grohe BlueCore™

Grohe domineert de productie van unieke interne componenten met unieke technologieën. Of het nu gaat om componenten met EcoJoy-, Turbostat- of SilkMove ES- technologie, ze zijn altijd blauw gemarkeerd. Ze vormen het hart van de producten van dit gerenommeerde Duitse merk.

BlueCore-technologie is de basis van Grohe-meng- en thermostaatkranen. Het is een teken van kwaliteit, nauwkeurige productie en gebruiksgemak. Ze belichamen de kwaliteit van Grohe-producten en hun unieke functionaliteit.

Grohe domineert de productie van unieke interne componenten. BlueCore-componenten zijn te vinden in mengkranen, thermostaatkranen en watersystemen (inbouwdelen en spoelmechanisme). Ze vertegenwoordigen maximale nauwkeurigheid en uitzonderlijk eenvoudige bediening.

De keramische cartridge Grohe SilkMove®

De keramische cartridge met de unieke SilkMove-technologie is het hart van elke Grohe-hendel kraan. Biedt een soepele en nauwkeurige hendelbediening gedurende de hele levensduur van de kraan.  

 

De Grohe Turbostat-cartridge

De Grohe Turbostat-cartridge is het hart van elke thermostatische kraan van dit merk. Het staat garant voor maximaal comfort en veiligheid.

De Grohe Rapido

De Grohe Rapido is een innovatief inbouwdeel, vooraf gemonteerd en grondig getest op 100% veiligheid.

 

Vypouštěcí ventil Grohe AV1

Grohe AV1 spoelmechanisme - deze multifunctionele mechanisme is geschikt voor alle spoelsystemen (inclusief dubbele spoeling en start / stop-systeem).

You can trust us
De scherpste prijzen

Bij ons kunt u terecht voor beste prijzen tegen de hoogste kwaliteitsgarantie. Dankzij onze langdurige verhoundingen met fabrikanten kunnen ook onze klanten van voordelige aanbiedingen profiteren.

We will advise you with your purchase
Professionele klantenservice

Hebt u vragen? Blijf er niet mee zitten, wij staan voor u klaar! We hebben verstand van zaken en doen ons uiterste best om uw aankoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt ons altijd bellen, chatten of e-mailen voor een advies op maat.

Free shipping
Levering

Gratis verzending vanaf 150 € incl. BTW! Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt het pakket binnen 4-5 werkdagen verwachten.

The widest offer in stock
Ruim aanbod

Op Sanitino.nl is er voor ieders smaak een oplossing. Wij bieden een breed scala producten van alle A-merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit en Kludi. Op dit moment hebben wij in ons assortiment 5 197 artikelen en 47 367 producten van de toonaangevende merken.

Naar beneden