Ga naar de hoofdinhoud

Montage en installatie

 • Stap voor stap douchekraan installeren

  Stap voor stap douchekraan installeren

  Bent u van plan om uw douchekraan te vervangen en twijfelt u of u deze taak aan een loodgieter moet toevertrouwen of dat u de kraan zelf kunt vervangen? Een douchekraan installeren lijkt misschien een hele klus, maar met onze gedetailleerde instructies wordt u een expert op het gebied van sanitair. Bereid u voor op de transformatie van uw badkamer tot een doucheparadijs!

  LEES MEER
 • Ziehier, hoe u geberiet aan de muur moet installeren

  Ziehier, hoe u geberiet aan de muur moet installeren

  Gaat u verbouwen of bent u van plan een nieuw appartement in te richten? Dan zou u ook een hangend toilet in overweging kunnen nemen. Weet dat u niet alleen de hygiënische standaard van uw huis, maar ook de esthetische aantrekkingskracht van de ruimte aanzienlijk zult ondersteunen. Naast het toilet zelf hebt u ook een installatiemodule en een bedieningsplaat nodig. Met een beetje handigheid kunt u de geberit zelf installeren. Hoe werkt het?

  LEES MEER
 • Hoe hoog moet je de douchekraan plaatsen?

  Hoe hoog moet je de douchekraan plaatsen?

  De planning van de indeling van een appartement of huis begint veel eerder dan de eerste bouwactiviteit. Sommige dingen werken immers grotendeels onder de oppervlakte. En zonder zorgvuldige voorbereiding krijgen we alleen onaangename verrassingen en extra kosten. Een van de onderwerpen is ook de hoogte van de douchekraan. Wat is de ideale hoogte?

  LEES MEER
 • Hoe installeer je eenvoudig een bidet?

  Hoe installeer je eenvoudig een bidet?

  Bidets zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. De aandacht hiervoor werd sterk verhoogd tijdens de pandemie van het coronavirus, toen mensen meer nadruk gingen leggen op een goede persoonlijke hygiëne. Het bidet garandeert een comfortabele reiniging van de intieme zones na gebruik van het toilet en werkt ook als preventie tegen onaangename ziekten, waaronder aambeien. Met een bidet hoef je thuis niet voortdurend toiletpapier aan te vullen - je kunt zonder.
   

  LEES MEER
naar boven