Ga naar de hoofdinhoud

Huis & Tuin – advies en tips

  • Recuperatie: wat het is en vooral waarom thuis een recuperatiesysteem aanschaffen?

    Recuperatie: wat het is en vooral waarom thuis een recuperatiesysteem aanschaffen?

    In de zomer zetten we allemaal graag de ramen wijd open, in de winter wil bijna niemand dat. Maar ventilatie is het hele jaar door belangrijk. Het gaat niet alleen om het uitwisselen van muffe lucht voor frisse lucht, ventilatie kan ook helpen om de luchtvochtigheid te reguleren en schimmel te voorkomen. Het is geen toeval dat virussen zoveel beter gedijen in de winter dan in de zomer - ze kunnen zich vestigen in kamers die warm en vochtig zijn, en waar vertegenwoordigers van de soort homo sapiens onevenredig veel meer tijd doorbrengen.
     

    LEES MEER
  • Werkplaatsuitrusting of wat niet mag ontbreken in een werkplaats

    Werkplaatsuitrusting of wat niet mag ontbreken in een werkplaats

    Sommige mensen erven hun werkplaats inclusief apparatuur van hun vader of grootvader, anderen moeten hem helemaal zelf maken. Voor velen is de werkplaats een droomplek waar het niet alleen gaat om dingen maken en repareren, maar ook om ontspanning en mentale hygiëne. Het geluid van een zaag of een boor werkt beter dan een ontspannende cd van Indiase wijzen, die belooft de hartchakra's te openen. U moet gewoon vakkundig met het gereedschap omgaan, zodat u niet op een iets andere, nogal pijnlijke manier in de innerlijke werking van uw lichaam terechtkomt.

    LEES MEER
  • DeWALT gereedschapsmarkering

    DeWALT gereedschapsmarkering

    In het artikel van vandaag behandelen we de markeringen op DeWalt accu gereedschapssets. De Amerikaanse fabrikant heeft een eigen productmarkeringssysteem met codes van 6-10 tekens. Vanwege de vele cijfers en letters kan de klant zich op het eerste gezicht moeilijk oriënteren, daarom volgt hier voor de duidelijkheid een uitleg van de categorisering van DeWalt gereedschap.
     

    LEES MEER
naar boven