Ga naar de hoofdinhoud

Badkamer inspiratie

 • Badkamertrends voor 2024

  Badkamertrends voor 2024

  Het begin van een nieuw jaar roept meestal een verlangen naar verandering op.  Soms hebben we grootse plannen voor onze conditie, dan weer willen we iets veranderen in ons huis. Laten we eens kijken welke trends ons in 2024 te wachten staan op het gebied van badkamers.

  LEES MEER
 • Badkamer in donkere kleuren

  Badkamer in donkere kleuren

  De klassieke kleur van de badkamer is wit. Het is echter niet langer vanzelfsprekend dat een badkamer "gewoon" wit of zelfs helder moet zijn. Kies voor donkere tinten en creëer een unieke ruimte, die indruk maakt door zijn functionaliteit en tijdloze sfeer.

  LEES MEER
 • Badkameraccessoires - kleine verandering, groot effect!

  Badkameraccessoires - kleine verandering, groot effect!

  Net zoals het weer verandert en het leven verschillende cycli volgt, veranderen onze stemmingen en instellingen. Vaak gaat dit gepaard met een verlangen om iets in de buitenwereld te "veranderen". De snelste manier om een maximaal effect te bereiken is door in te zetten op allerlei veranderingen in woonaccessoires. We kunnen ook onze aandacht richten op badkameraccessoires.

  LEES MEER
 • Witte badkamer: met welke kleuren te combineren

  Witte badkamer: met welke kleuren te combineren

  De witte kleur is een klassieker die de aanhangers van welke stijl dan ook niet zal teleurstellen. Het is een symbool van zuiverheid, smaakvolle elegantie en eenvoud. Een onmiskenbaar voordeel is, het feit, dat het niet alleen op zichzelf indruk maakt, maar ook in combinatie met andere kleuren of materialen. Hoe kan een witte badkamer eruit zien?
   

  LEES MEER
 • Badkamerontwerp: inspiratie, hoe ontwerp je een design badkamer

  Badkamerontwerp: inspiratie, hoe ontwerp je een design badkamer

  Thuis is een plek waar we goed kunnen leven, waar we onze dagelijkse rollen achter ons kunnen laten en weer onszelf kunnen zijn. Niet alleen gezelligheid en functionaliteit, maar ook esthetiek en een goed ontworpen inrichting helpen ons hierbij. Omdat de badkamer een plek is die ontspanning stimuleert, moeten we er speciale aandacht aan besteden. Weet, dat een designbadkamer niet onbereikbaar hoeft te zijn en ook onverwachte wensen vervult kunnen worden.

   

  LEES MEER
 • Hoe richt je een badkamer in voor mensen met een handicap?

  Hoe richt je een badkamer in voor mensen met een handicap?

  Het inrichten van een badkamer voor mensen met een handicap is een uitdaging. Als het gaat om badkamers in openbare ruimten, moet de ontwikkelaar bij het ontwerpen ervan de Tsjechische, Europese en zelfs de internationale wetgeving volgen. Een belangrijk document is bijvoorbeeld VN-resolutie 48/96 van 20 december 1993 over standaardregels voor gelijke kansen voor personen met een handicap.

   

  LEES MEER
 • Badkamertrends 2023

  Badkamertrends 2023

  Het oude is voorbij en het nieuwe wordt gecreëerd. Deze energie brengt het nieuwe jaar met zich mee. Welke trends staan ons te wachten op het gebied van sanitair? Welke stijl zullen badkamers in 2023 hebben? Bekijk de trends voor 2023.
   

  LEES MEER
naar boven