Ga naar de hoofdinhoud

Tips en tricks

 • Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Hoe de spiegel in de badkamer goed verlichten

  Badkamerverlichting is een van de belangrijke factoren, die bijdragen aan het creëren van een aangename en functionele sfeer. Een speciale categorie is dan de vraag hoe de spiegel in de badkamer verlicht moet worden. Laten we ons richten op de aspecten die in dit verband aandacht verdienen.

  LEES MEER
 • Hoe gebruik je een bidet?

  Hoe gebruik je een bidet?

  Intieme hygiëne zou geen taboe moeten zijn. Integendeel, het is een gebied waar we aandacht aan moeten besteden, omdat het een grote bijdrage levert aan de algehele conditie. Welke opties hebben we? Het basishulpmiddel is een bidet. Weet je hoe een bidet werkt en dat er niet slechts één type is?
   

  LEES MEER
 • Wat met een natte handdoek na het douchen?

  Wat met een natte handdoek na het douchen?

  Je komt onder de douche vandaan, je lichaam is heerlijk ontspannen en je ruikt naar je favoriete zeep. Met een relaxed gevoel reik je uit naar waar je een handdoek verwacht, maar… Eerst verdwijnt dat relaxed humeur en dan keert je lichaam terug naar de “spanning mode” - de handdoek is daar niet. Deze scène kan gewoon tot het verleden horen als je een paar kleine veranderingen in je badkamer doet.

  LEES MEER
 • Zo kom je van zilvervisjes af, voor eens en altijd

  Zo kom je van zilvervisjes af, voor eens en altijd

  Ze houden van warmte, duisternis en vochtigheid, voor mensen zijn ze niet gevaarlijk, maar ze kunnen wel schrik aanjagen en de ochtend zeer onaangenaam maken. We hebben het over zilvervisjes, ook wel suikergasten genoemd – vleugelloze insecten die vooral in de vochtige hoeken van badkamers te vinden zijn. Zijn ze in ook je huis opgedoken? Lees dan snel verder! We hebben een paar handige tips tegen deze beestjes.

  LEES MEER
 • Handen wassen in 5 stappen

  Handen wassen in 5 stappen

  Handen wassen lijkt zo simpel, toch? Maar je kun je handen eigenlijk onbewust onjuist wassen. De hele dag door komen je handen met allerlei bacteriën en virussen in aanraking. Via je handen kunnen ze vervolgens op het voedsel terechtkomen en zo besmetting veroorzaken. De handen wassen op de juiste manier is daarom ontzettend belangrijk. Hieronder vind je een stap voor stap handleiding voor handen wassen op de juiste manier.

  LEES MEER
 • 6 tips voor een goede hygiëne aan je kind aanleren

  6 tips voor een goede hygiëne aan je kind aanleren

  Elke ouder zal zeker bevestigen dat het opvoeden van een kind geen kinderspel is, en in het geval van hygiënische gewoonten aanleren is dat dubbel waar. Het naleven van de principes van persoonlijke hygiëne is echter essentieel voor de gezondheid en het zelfvertrouwen van elk kind. Laten we het dus even hebben over persoonlijke hygiëne bij kinderen.

  LEES MEER
 • 7 tips voor mooier en gezonder haar

  7 tips voor mooier en gezonder haar

  Een goede haarverzorging begint in de keuken en eindigt in de badkamer! Wat kun je doen om je haar mooi, gezond en glanzend te houden? Bekijk snel onderstaande tips en ontdek simpele trucs voor gezonder en langer haar.  
   

  LEES MEER
naar boven