Ga naar de hoofdinhoud

Schoonmaaktips

 • Waarmee kranen wel en niet schoonmaken?

  Waarmee kranen wel en niet schoonmaken?

  De nieuwe badkamer is een lust voor het oog. Alles glanst en blinkt. Hoe kun je deze ervaring zo lang mogelijk behouden? En op welke manier wordt de probleemloze werking van de uitrusting op lange termijn ondersteund? Regelmatige en zorgvuldige verzorging is de sleutel. Aangezien kranen tot de meest gebruikte toestellen in huis behoren, laten we eens kijken wat ze aankunnen en wat schadelijk is.

   

  LEES MEER
 • Bad schoonmaken? Dat doe je zo!

  Bad schoonmaken? Dat doe je zo!

  Maak je smerig bad alweer schoon met onze handige tips en trucs. Hieronder geven we je advies over hoe je snel, gemakkelijk én met natuurlijke, huishoudelijke middeltjes je badkuip schoonmaakt zodat het er weer als nieuw uitziet

  LEES MEER
 • Verstopte wc? Zo los je dat op!

  Verstopte wc? Zo los je dat op!

  Ooit op de spoelknop gedrukt, toen het water ineens omhoog begon te komen alsook je adrenalinegehalte? We hebben waarschijnlijk allemaal deze situatie ervaren. Met onze eenvoudige tips en trucs verhelp je dit vervelende probleem snel en zonder een loodgieter. Lees dus snel veder en bereid je goed voor deze vervelende situatie.

  LEES MEER
 • Verstopte afvoer in de keuken? Zo los je dat op!

  Verstopte afvoer in de keuken? Zo los je dat op!

  Vaak spoelen wij middels de gootsteenafvoer allerlei etensresten door die we daar liever niet zouden spoelen. Hierdoor raakt de afvoer na een tijd verstopt – het water loopt niet weg, en erger nog, het stinkt verschrikkelijk. Hoe los je dat op? Ontdek hieronder een aantal bewezen tips en trucs voor een verstopte afvoer.

  LEES MEER
naar boven