Ga naar de hoofdinhoud

Schoonmaaktips

  • Hoe maakt u de douchekop schoon?

    Hoe maakt u de douchekop schoon?

    Een douchekop kan niet alleen de nodige reiniging in ons leven brengen, maar vooral ontspanning of juist een verfrissende massage. Na een tijdje kunnen de verfijnde waterstralen echter hun kracht verliezen. Hoe kunt u het reinigen van de douchekop aanpakken om uw ervaring weer perfect te maken?
     

    LEES MEER
  • Hoe de afvoer van de wastafel te reinigen

    Hoe de afvoer van de wastafel te reinigen

    Een verstopte afvoer vermindert niet alleen de kwaliteit van het gebruik van de wastafel, maar kan ook stinken, dus u moet het schoonmaken niet uitstellen. Er zijn verschillende opties om met vervuild afval om te gaan. Hier zijn de beste tips voor het reinigen van de afvoer van uw wastafel.

    LEES MEER
  • Een keukenkraan reinigen

    Een keukenkraan reinigen

    Keukenkranen zijn zeer belaste huishoudelijke apparaten. Ze moeten niet alleen omgaan met voedselonzuiverheden, maar ook effectief omgaan met kalkaanslag. Hoe kunnen we het gemakkelijker maken om ze naadloos functioneel en toch mooi te houden?

    LEES MEER
  • Hoe moet u de doucheslang schoonmaken

    Hoe moet u de doucheslang schoonmaken

    Het schoonmaken van de badkamer neemt vaak evenveel tijd in beslag als het schoonmaken van de woonkamer. Dit ondanks het feit, dat de badkamer meestal de kleinste ruimte in het appartement is. Een van de voorzieningen waar u op moet letten is de doucheslang. Hoe blijft  het mooi en functioneel?
     

    LEES MEER
  • Een badscherm schoonmaken

    Een badscherm schoonmaken

    Een mooie badkamer voor een lange tijd? Ja, het is mogelijk en ook vaak gemakkelijk. U hoeft alleen maar aandacht te besteden aan het kiezen van het juiste sanitair en tegelijkertijd de regelmatige verzorging, die het vereist niet te onderschatten. Het zal u verbazen hoeveel fabrikanten u hierbij willen helpen.

    LEES MEER
  • Leifheit, uw geheime wapen voor de voorjaarsschoonmaak

    Leifheit, uw geheime wapen voor de voorjaarsschoonmaak

    Met de komst van de lente breekt de ideale tijd aan voor een grondige schoonmaak van het huis en met de producten van Leifheit wordt deze taak niet alleen gemakkelijker maar ook efficiënter. Door het schoonmaken in specifieke gebieden te verdelen, zorgt u ervoor dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Laten we eens kijken hoe Leifheit schoonmaken van vloer tot plafond makkelijker maakt.

    LEES MEER
  • Voorgoed verlost van schimmel in de badkamer!

    Voorgoed verlost van schimmel in de badkamer!

    De badkameromgeving is een ideale plek voor schimmelgroei. Een warme, vochtige omgeving, een regelmatige aanvoer van organische materialen zoals zeepresten, shampoo of dode huidcellen creëren de perfecte omstandigheden voor schimmelgroei. Schimmels zijn microscopische zwammen, die zich via de lucht of het water verspreiden. Zodra ze de juiste omstandigheden vinden, vestigen ze zich snel en beginnen ze zich te verspreiden. Hun aanwezigheid in de badkamer is niet alleen een esthetisch probleem, maar kan ook ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals allergieën, astma-aanvallen of zelfs een verhoogd risico op kanker. Maak voorgoed een einde aan schimmel in de badkamer!

    LEES MEER
naar boven